| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi najgori uleti u Društvo forumu; moj frend uletava sa spikom 'mačko..grrr...dodi po viskas'... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #108 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori uleti da to sa viskasom je staro i kod nas bar par godina sicam se kad je bilo prvenstvo u portugalu da su ovi moji iz ekipe non stop curama "baci sisu da se igramo" eo par sa ostalih foruma ![]() 1.Ej curo amo popit nešto ako imaš para 2.Ja sam tek doselio u ovaj grad, bili mi pokazala put do svog stana? 3.-mala imaš li ti možda magnet u glavi?? -hm..ne..ono -pa zašto onda privlačiš moje čelične guzove!? 4.Alo ribo, ode gradele.... Alo roba, ode butiga... 5.-Ocemo se pojebat pa na burek -neee -sta ne volis burek ? 6.Mala, ode je neko prnio, amo mi izać 7.-Jel' se uvik tako znojiš? -Samo kad san blizu tebe. -Oćemo se znojit zajedno? 8.- slusaj mala, koji si razred? - kaze: treci. - (opali je po turu i kaze): uf taj je najbolji! 9.-mala koliko si imala iz biologije ? - 5 - e onda znas sve o spolnim organima,amo se mi lipo razmnozavat 10.Zašto me gledaš kad mi nedaš? 11.-Curo imaš li ti išta dalmatinsko u sebi? -Nemam. -A bi li volila imat? zivili losi upadi ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori uleti Citat:
![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgori, uleti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.