| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi najgori uleti u Društvo forumu; to ti nije ulet nego žicanje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| charolastra | Re: najgori uleti to ti nije ulet nego žicanje ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: ..nA TeBi.. Godina: 18
Poruka: 818
![]() ![]() | Re: najgori uleti pridje meni lik i kaze..znam da si sigurno lijepa iznutra kao i izvana ali ja bih volio uci u tebe da provjerim... ![]()
__________________ Čuvaj moju sliku,srce te moje moli. Jer kopija te gleda,a original voli! ![]() |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: najgori uleti upada neki lik i pila nesto,a ja stvarno nisam bila od volje. i on meni, kad sam mu rekla da se goni, kaze ''ajde mala, tebi treba dobro brusenje'' ![]() svasta majka rodi... ![]()
__________________ Negdje uz put ja sam te izgubila ni jedan nema to sto sam u tebi ljubila... |
| | |
| | #160 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 27-05-08 Lokacija: pored tebe...
Poruka: 39
![]() | Re: najgori uleti Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ gledaj u budućnost... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgori, uleti |
« najjača psovka
|
Jel vas zabole oči od ovakvih tema koje imaju dugački naslov i treba vam tri dana.... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:50.