Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi najgori uleti u Društvo forumu; Skuži malu kako je otišla na WC,< vraća se i sjeda za svoj stol. Lik joj prilazi, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-02-06, 13:16   #11 (permalink)
rr2
Starter

Datum registracije: 02-11-05
Poruka: 39
rr2 se izdvaja iz mase
Re: najgori uleti

Skuži malu kako je otišla na WC,< vraća se i sjeda za svoj stol. Lik joj prilazi, spusti se na slobodnu stolicu i dubokim glasom upita: "Jesil' ti to pišala?!" :
Odgovori sa citatom
Star 02-02-06, 13:56   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-02-06
Godina: 23
Poruka: 34
Satiria se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Kristijan
lovac na jelene, hahahhaha, i kaj ti frendica rekla
ono sto mu je rekla trebalo bi cenzurirati, haha..
Satiria je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-06, 14:09   #13 (permalink)
Ministar Obrane Foruma

Datum registracije: 15-09-05
Godina: 36
Poruka: 1,280
CroSoldier se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku CroSoldier

ma saamo ti reci da se malo nasmijemo
Odgovori sa citatom
Star 02-02-06, 14:11   #14 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ajde daj reci
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-06, 14:24   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-02-06
Godina: 23
Poruka: 34
Satiria se izdvaja iz mase

vidi ih samo kako se zele naslađivati, prava muška solidarnost na djelu
Satiria je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-06, 14:53   #16 (permalink)
Ministar Obrane Foruma

Datum registracije: 15-09-05
Godina: 36
Poruka: 1,280
CroSoldier se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku CroSoldier

e sad me više ne zanima
Odgovori sa citatom
Star 02-02-06, 15:24   #17 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ni mene
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-06, 20:16   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-02-06
Godina: 28
Poruka: 35
croate se izdvaja iz mase

bas me zanima sto je rekal cura kojoj je frajer uletio s spikom da je lovac na jelene.
croate je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-06, 21:25   #19 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Muškarac. Rane tridesete. Oslonjen na šank. Svako malo lizne od svog duplog
pelinkovca.Po držanju tijela, prosto po svemu, može se reci, stereotipni
Eros-bosanac.

Dva stola dalje, sama, sjedi lijepa žena.
- Mmmm, vidi one mace - pomisli glavni junak - baš dobro izgleda. Kako bi samo rado
pricao s njom... Ali šta da joj kažem?? Tako sam prokleto stidljiv i svaki put kad
pokušam pricati s nekom ženom, valjam samo gluposti.. Hm.. Znam!! Reci cu joj da sam
se zaljubio na prvi pogled. Ma, ne.. Ismijace me i izvaliti neki od ženskih fazona na
tu temu. Možda da joj pošaljem pice, a ostatak ce doci sam po sebi.
U tom trenutku žena ustaje i odlazi.

- Jebi ga.. Stvar se sama od sebe riješi. Baš sam kreten. Toliko je tema o kojim bi
se dalo nešto mljeti. Pa i upucavanje je za ljude. Šta mi može biti, da me odbije ili
da pristane? Ni od jednog od tih stvari se ne umire. Mada bi u ovom drugom slucaju
umro od srece. Možda je i bolje ovako. Ko zna kakve bi mi sve probleme ova lijepa
žena donijela...

Par minuta poslije, žena se vraca i sjeda za isti stol.

- Evo je opet!! e!! To je to! To mora da je znak! Mi smo odredjeni jedno za drugo!
Sad cu joj prici. Sad ili nikad!

Eksira svoj dupli pelinkovac, provuce ruku kroz kosu, uvuce stomak, ispravi ledja,
lagano odšeta do stola za kojim lijepa žena sjedi, spusti se na slobodnu stolicu i
dubokim glasom upita: "Jesi ti to pišala?
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-03-06, 23:50   #20 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,918
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Satiria
frendica mi se zove Jelena...i uleti joj neki tip s forom da je on lovac na jelene
Pa kad se cura zove Jelena, prikladan ulet bio bi: "Jelena... vrlo interesantno ime. Ako promijeniš samo jedno slovo, dobiva potpuno drugačije značenje."

A kad se ona naljuti i pokuša odvalit plesku (šamar), onda se odvrati: "Pa mislio sam pelena... A šta si ti pomislila?"
damfisk je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najgori, uleti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta)
visorinho
Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114