| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi najgori uleti u Društvo forumu; Skuži malu kako je otišla na WC,< vraća se i sjeda za svoj stol. Lik joj prilazi, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-11-05
Poruka: 39
![]() | Re: najgori uleti Skuži malu kako je otišla na WC,< vraća se i sjeda za svoj stol. Lik joj prilazi, spusti se na slobodnu stolicu i dubokim glasom upita: "Jesil' ti to pišala?!" :
__________________ >>Sve to dođe na svoje... odavno pravila znam... :fly |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: najgori uleti ma saamo ti reci da se malo nasmijemo ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: najgori uleti e sad me više ne zanima ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #19 (permalink) |
| 4nick8or | Re: najgori uleti Muškarac. Rane tridesete. Oslonjen na šank. Svako malo lizne od svog duplog pelinkovca.Po držanju tijela, prosto po svemu, može se reci, stereotipni Eros-bosanac. Dva stola dalje, sama, sjedi lijepa žena. - Mmmm, vidi one mace - pomisli glavni junak - baš dobro izgleda. Kako bi samo rado pricao s njom... Ali šta da joj kažem?? Tako sam prokleto stidljiv i svaki put kad pokušam pricati s nekom ženom, valjam samo gluposti.. Hm.. Znam!! Reci cu joj da sam se zaljubio na prvi pogled. Ma, ne.. Ismijace me i izvaliti neki od ženskih fazona na tu temu. Možda da joj pošaljem pice, a ostatak ce doci sam po sebi. U tom trenutku žena ustaje i odlazi. - Jebi ga.. Stvar se sama od sebe riješi. Baš sam kreten. Toliko je tema o kojim bi se dalo nešto mljeti. Pa i upucavanje je za ljude. Šta mi može biti, da me odbije ili da pristane? Ni od jednog od tih stvari se ne umire. Mada bi u ovom drugom slucaju umro od srece. Možda je i bolje ovako. Ko zna kakve bi mi sve probleme ova lijepa žena donijela... Par minuta poslije, žena se vraca i sjeda za isti stol. - Evo je opet!! e!! To je to! To mora da je znak! Mi smo odredjeni jedno za drugo! Sad cu joj prici. Sad ili nikad! Eksira svoj dupli pelinkovac, provuce ruku kroz kosu, uvuce stomak, ispravi ledja, lagano odšeta do stola za kojim lijepa žena sjedi, spusti se na slobodnu stolicu i dubokim glasom upita: "Jesi ti to pišala?
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,918
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori uleti Citat:
A kad se ona naljuti i pokuša odvalit plesku (šamar), onda se odvrati: "Pa mislio sam pelena... A šta si ti pomislila?" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgori, uleti |
« najjača psovka
|
Jel vas zabole oči od ovakvih tema koje imaju dugački naslov i treba vam tri dana.... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| visorinho |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:33.

: