| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi najgori uleti u Društvo forumu; Mala, jesi li za penetraciju?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() | Re: najgori uleti mala jesu li ti roditelji teroristi??? ne,nisu,sta ti je?? pa kako su onda napravili takvu bombu?? znas li ti ko sam ja?? neam pojma! ok dodji da se upoznamo... alo mala?? jesi li znala da može i u prkno?? hhhhhhh ![]() ![]() ![]() ej bok cure?? mogu li se izgrebat za snošaj?? hhhh
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 672
![]() ![]() | Re: najgori uleti ja sam jedan od tih gore navedenih glupih uleta dozivjela...sam kaj nije bilo jesu mi roditelji teroristi.vec jel mi tata kemicar? vjerovali ili ne ja sam uspjela ispast priglupa...bolje da se ne sramotim i ne tipkam dalje... |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 672
![]() ![]() | Re: najgori uleti Citat:
mene to malo sram...dok se malo opustim...jos sam nova i nikom nije zanimljivo kad me nitko ne zna...vi se svi vise manje ''poznajte'' jer imate vise staza tu... ja sam tu sasvim slucajno nabasala,i otkrila da ovaj forum uopce postoji | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgori, uleti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:37.

Ili ne uletiš uopće?