| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi najgori uleti u Društvo forumu; Moj jedan dobar prijatelj....kako ju je zaprosio... Gurno ju je niz stepenice i rekao - Ako hoces ovakva sranja trpit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori uleti Moj jedan dobar prijatelj....kako ju je zaprosio... Gurno ju je niz stepenice i rekao - Ako hoces ovakva sranja trpit ostatak zivota udaj se za mene...
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori uleti Citat:
![]() E ima i ovaj "meni je toliko mali i tako lose jebe da to moras probat" ili ovaj "Daj pi*** znam da imas" ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,079
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori uleti curo, je li tebi tata lopov? -nije, zasto? pa tko je onda ukrao sve zvjezde s neba i stavio ih tebi u oci!
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: najgori uleti errmm.. neki dan u importaneu.. dosao mi neki lik, izgledom mladji od mene i pruzio mi ruku.. ja zbunjeno gledam, oke, pruzila ja i njemu ruku, kad jbt on mene privuko k sebi i hoce me zazvalit ![]() ![]() katastrofa
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgori, uleti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:41.