| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najjebozovnija "beba" Hrvatske u Društvo forumu; Dakle ljudi ponovno anketa,ali ovog puta smataram najbolja.Napkon ćemo saznati koja je najjebozovnija teta Hrvatske.Ponudit ću vam ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Hm, a te bebe su: | |||
| Lana Jurčević | | 39 | 29.55% |
| Nikolina Pišek | | 28 | 21.21% |
| Renata Sopek | | 7 | 5.30% |
| Severina Vučković | | 13 | 9.85% |
| Monika Kravić(Mamić) | | 6 | 4.55% |
| Tatjana Jurić | | 6 | 4.55% |
| Mirna Maras(Valentić) | | 6 | 4.55% |
| Mila Horvat | | 4 | 3.03% |
| Anica Martinović(Kovač) | | 1 | 0.76% |
| Branka Bebić(Krstulović) | | 1 | 0.76% |
| Antonija Blaće | | 3 | 2.27% |
| Mia Kovačić | | 2 | 1.52% |
| Barbara Kolar | | 4 | 3.03% |
| Tina Katanić | | 9 | 6.82% |
| Bojana Gregorić | | 3 | 2.27% |
| Glasači: 132. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-06-07 Godina: 22
Poruka: 49
![]() | Najjebozovnija "beba" Hrvatske Dakle ljudi ponovno anketa,ali ovog puta smataram najbolja.Napkon ćemo saznati koja je najjebozovnija teta Hrvatske.Ponudit ću vam neke "bebe" a vi ćete glasati , te u nastavku(ako želite) objasniti!!!!!!!! Neka počne show!!!!!!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-06-07 Godina: 22
Poruka: 49
![]() | Re: Najjebozovnija "beba" Hrvatske Sada ću vas i upoznati s ovim "bebama": 1.Lana Jurčević-pjevačica,mlada voditeljica.Dosta seksipilna, poznata što je bila u vezi s Todorićem(mlađim).Nema momka. Karakteristika jest: zgodna faca,dobra guza te duge noge... 2.Nikolina Pišek-tv vodietljica.Ima kćer iz prvog braka. Novi joj je dečko oznati ronioc na dah Krisitijan Curavić. Karakteristika:seksipilna,napumpane usne,često otkriva svoj duboki dekolte,dobre noge... 3.Renata Sopek-tv voditeljica.Seksipilna,Trenutačno vodi emisiju Zvijezde ekstra.Ima dečka. Karakteristika:velike grudi te dobro tijelo... 4.Severina Vučković-pjevačica.oznata po svom seks skanadala,na jedan način "sponzoruša",brojne afere... Karakteristika:napumpane usne, dobre grudi,noge.... 5.Monika Kravić-tv voditeljica.Nedavno udana za Mamića. Radi na novoj tv. Karakteristika:kovrčava frizura te ogromne(5)grudi... 6.Tatjana Jurić:tv voditeljica.Radi na rtlu Exploziv.Ima dečka. Karakteristika:zgodna faca, dobro tijelo 7.Mirna Maras(Valentić)-voditeljica prognoze a novoj tv. Udana za Marija Valentića. Karakteristika:dobra guza,noge,grudi...... 8.Anica Martinović(Kovač).manekenka,bivša MIss Hrvatske.Udana za Roberta Kovača.Ima 2 djece,treće na putu. Karakteristika:zgodna,ljipea faca..... 9.Branka Bebić(Krstulović)-bivša miss Hrvatske.Udana za poduzetnika Krstulovića.Ima kćer. Karakteristika:zgodna,seksipilna..... 10.Mila Horvat:voditeljica dobro jutro Hrvatska nema dečka. Karakteristika:bujne grudi,lijepa faca... 11.Antonija Blaće-tv voditeljica.Vodi večera za 5 na rtl u Ima dečka. Karaketeristika:dobra guza,malo punija.... 12.Mia Kovačić:tv voditeljica na novoj.Vodila Farmu.Nema dečka. Karakteristika:duge noge,zgodan faca........ 13.Barbara Kolar:tv voditeljica.Radi na htvu.Nema dečka. Karakteristika:malo obla zgodna u faci.......... 14.Tina Katanić:hostesa u tv bingo show na htvu. Karakteristika:tamna put,dobre grudi,dobre noge... 15.Bojana Gregorić:glumica.Udana za Enesa Vejzovića.Ima sina. Karakteristika:duge noge,zgodna faca................ Nadam se da ih sad bolje poznajete!!!!!!!!!!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjebozovnija "beba" Hrvatske Meni je dosadno, ali tebi je stari moj fakat dosadno ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Najjebozovnija "beba" Hrvatske kakve "bebe" ![]() pola ti ih fali a neke ovdje su ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjebozovnija "beba" Hrvatske Malo sam se zbunila kad sam pročitala naslov teme ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjebozovnija "beba" Hrvatske ahahaha ja ću danas poludit na ovom forumu..bolje od boljeg..pa glasajmo za bebe-moj glas barbari kolar naravno
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. Zadnji Uredio ROBIN : 21-06-08 u 18:55. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Najjebozovnija "beba" Hrvatske Barabara Kolar ![]() WTF !?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:02.