| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najjebozovnija "beba" Hrvatske u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mirin979 Severina A ovaj naslov je prejadan za naslov sam ja reko na pochetku teme, samo ochito ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Hm, a te bebe su: | |||
| Lana Jurčević | | 40 | 29.85% |
| Nikolina Pišek | | 29 | 21.64% |
| Renata Sopek | | 7 | 5.22% |
| Severina Vučković | | 13 | 9.70% |
| Monika Kravić(Mamić) | | 6 | 4.48% |
| Tatjana Jurić | | 6 | 4.48% |
| Mirna Maras(Valentić) | | 6 | 4.48% |
| Mila Horvat | | 4 | 2.99% |
| Anica Martinović(Kovač) | | 1 | 0.75% |
| Branka Bebić(Krstulović) | | 1 | 0.75% |
| Antonija Blaće | | 3 | 2.24% |
| Mia Kovačić | | 2 | 1.49% |
| Barbara Kolar | | 4 | 2.99% |
| Tina Katanić | | 9 | 6.72% |
| Bojana Gregorić | | 3 | 2.24% |
| Glasači: 134. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjebozovnija "beba" Hrvatske Dobro si ti rekao...ja kad sam procitao pomislio sam da je rijec o nekakvoj pedofiliji.
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najjebozovnija "beba" Hrvatske nikolina pišek mi je za pod burgiju a branku bebić bi ženio
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,079
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjebozovnija "beba" Hrvatske Lana Jurčević Nikolina Pišek Renata Sopek Severina Vučković Monika Kravić(Mamić) Tatjana Jurić Mirna Maras(Valentić) Mila Horvat Anica Martinović(Kovač) Branka Bebić(Krstulović) Mia Kovačić Antonija Blaće Barbara Kolar Tina Katanić Bojana Gregorić ma sve ove + jos dosta njih bi ja bacija po sebe ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:44.

Pali gume a ne dušu