Sarah Shahi
![]()
![]()
Raspravljate o temi Najljepše žene Perzije (Irana) u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Biti ću zahvalan svima koji pomognu da skupimo kolekciju najljepših Iranki. Naime kolega koji je bio u Iranu mi je ...
Zadnji Uredio Maslow : 09-09-07 u 13:54
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
Sarah Shahi
![]()
![]()
Zadnji Uredio Maslow : 09-09-07 u 13:55
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
Evo jedan Nije po pravilima Nemam sad vremena skidat slike.
Zadnji Uredio daidza : 09-09-07 u 16:39
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
Nisam znala da je Katherine Bell Perzijanka?! Meni je ona baš ženstvena i zgodna, obline i to...
Nazanin Afshin-Jam (Persian: نازنین افشین جم , born 1979 in Tehran, Iran) is an Iranian-Canadian Singer, Songwriter, International Human Rights Activist, model, musician, actress and a former Miss World Canada, and Miss World 1st runner up. She immigrated to Canada with her family in 1981.
Zadnji Uredio Maslow : 09-09-07 u 17:55
Jerzy Kosinski
Nazanin Boniadi
She was born in Tehran, Iran, and raised in London, England.
She is the great great granddaughter of famed 19th Century Persian Philosopher and poet, Safi Ali Shah.
She graduated with Honors from the University of California Irvine, where she received a Bacholor's Degree in Biological Sciences.
Fluent in both English and Farsi.
Max Factor Fashion Show, 14. ožujak, 2007
Jerzy Kosinski
Leila Hatami, iranska glumica:
![]()
Jerzy Kosinski
Shohreh Aghdashloo
Holiwoodska glumica:
![]()
Jerzy Kosinski
Shahram Razavi
![]()
Jerzy Kosinski