| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? u Društvo forumu; Ako postoji slična tema neka ova ide u risajkl. Daklem, najveće gluposti što sam napravio u pijanom stanju: 1. Otrijeznio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Ako postoji slična tema neka ova ide u risajkl. Daklem, najveće gluposti što sam napravio u pijanom stanju: 1. Otrijeznio se. 2. Rigao po izlogu Mustanga u kojem je radila bratova žena. ![]() 3. Uletio ženi koja mi može biti mama. Zahvaljujem joj se što me nije poslala u 3 pm. Trebala je. To je to. Slaba mi je karijera jer se nisam puno puta u životu nalio ali vjerujem da ima svakojakih bisera pa pišite. BTW; možda temu nisam trebao ovdje otvoriti jer i curke piju i prave nered.... ali dobro. Pisat će one i ovdje ako im bude zanimljivo. ![]()
__________________ Nema smisla. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 20
Poruka: 482
![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? ispovraćao sam se po krevetu i zidu svoje sobe...i onako pijan legao u rigotinu...na krevetu naravno....kad sam se probudio ujutro bio sam sav skoren a i ono na zidu...i na krevetu.. ...počeo sam čistit odmah ujutro al mi je smrad bio odvratan,pa sam se opet ispovraćao na isto mjesto..........................još uvijek mi je zid sjeban,treba novu žbuku nabacit...još uvijek mi se povraća na to...![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 28
Poruka: 217
![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? otrijeznio sam se!
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? hmm.. potukla se s frendicom, zabrijala s frendicom, rezala tortu sjekirom, skoro zabrijala s likom za kojeg sam mislila da je moj decko, zapetljala se u wc papir na wc-u.. ne sjecam se vise, davno je to bilo...
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? pa....zabrijala s frendicama,skinula se u grudnjak i tangice,boxerice šta već....rekla jednom tipu koji mi se sviđa da ga volim,razbila nešto u zahodu u jednom kafiću,pala na pod i onda se zabila u konobarevu tacnu kad sam se dizala,.....bilo je toga jako puno
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Nemam pojma, ja se obično ničeg ne sjećam
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Strgao ruku nadječavajući se u lomljenju ograde, razbio glavu u pokušaju razbijanja pleksiglasa koji čuva ZETov vozni red... hm... možda bolje da stanem... ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Svašta --- al obično se ne sječam.... Probat ću se sjetiti onako sočnih pijansatava... 1. vozeći doma, opale smo u grabu.... s autom, jel.... 2. pred svima napuhala kondom i trčala i plesala po hotelu s njime u ustima, služio mi je kao... ne znam ni ja sama kaj ![]() 3. išla kući vozeći biciklin u petama, pjevala "potičić maleni, dolinom žubori, hik" i fino se raspala s bicikla, onak lagano... 4. glumila da sam betmen-a /đeki čen-a 5. pala pred svima, kad sam izlazila iz jednog kao noćnog kluba, u vreću za smeče... kaj moram dalje nit se ne sječam baš...![]() Zadnji Uredio dadyml : 09-12-07 u 21:35. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.

I pametni grijese