| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Titan2222 Bio i ja blizu frenda (jeb'ga, pijanima treba oslonac u hodu ) pa nismo imali takva ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 227
![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Citat:
- A što se tiče Hrvoja i Nevenovića ( ova ti je dobra ) = što dalje od mene s njima! ![]() | |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-12-07
Poruka: 1
![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? 1.ukrao jastučić sa stolice (podguznik) s terase birtije i pobjegao. bilo je zanimljivo dok me policija nije počela ganjati,autom. i uhvatili su me na kraju u drugoj birtiji kako sjedim na podguzniku 2.srao i bljuvao u isto vrijeme,bljuvao po sebi, na sranju sam kasnije sjedio sve dok nije došla moja djevojka koja mi je donijela,čak jednu maramicu. s njom sam obrisao usta pa guzicu,ne nužno tim redoslijedom. 3.kupao se u jezeru,gol, u sred zime 4.itd,itd... |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Starter | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? hm, let me see ... u mojoj skromnoj 3-godišnjoj karijeri ... završio sam 4 puta na youtubeu ![]() Dakle, prvo sam rušio nekvu tablu glavom (zbog obećanja da ću dobit 2 pive za to). Onda smo jednom malkec okretali frendov auto (isto za pivu). X puta sam se išao olakšat, jel, i zagazio do koljena u Savu. O sasvim glupim uletima nekim curama da ne pričam ... Pa onda jedna velka greška, u 3. mjesecu sam jednom rekao da ću se za svaku glupost koju netko kaže zaletit u Savu. Like, 3. mjesec prokleti! Zima!!! Sva sreća pa sam bio okružen kretenima ... 13 puta sam se išao "kupat" ![]()
__________________ "Kids, you have tried and failed miserably. The lesson is: Never try!" Homer Simpson |
| | |
| | #98 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Avatar.....pa ti napravio više sranja od svih forumaša zajedno..... a tek ti je 17.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.

) pa nismo imali takva iskustva 
) = što dalje od mene s njima!