Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 e i zaboravija: -glumija blanku vlašić tako šta san na leđa skaka na grmlje sve ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-12-07, 12:49   #121 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,304
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić
Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju?

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
e i zaboravija:
-glumija blanku vlašić tako šta san na leđa skaka na grmlje sve me bolilo sutra, pun friževa

Glumio Blanku Vlašić...
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 13:00   #122 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,660
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

meni je daddyml carica!!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 13:01   #123 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: General861 Pogledaj Poruke
Nije bas najveća glupost al nije ni pametno bilo...
YouTube - after badnjak party - oj pastiri, ÄŤudo novo
Bahahahahahhaha, koja komedija....

"Isuse kak sam pao"

Koja provala žešća

Još uvijek mi nije jasno kaj je to trebalo bit...
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 13:05   #124 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,764
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

general

al dadyml je ipak najjača u ovoj temi, na ono Majko stara sam se smijao cijelu večer neki dan
Ive_ri je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 13:08   #125 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,114
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: General861 Pogledaj Poruke
Nije bas najveća glupost al nije ni pametno bilo...
YouTube - after badnjak party - oj pastiri, ÄŤudo novo
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 13:51   #126 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Isuse kak sam pao Jaaadan
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 19:33   #127 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
solo bedak se isao šorati sa 2 poveća skinsa. Sva sreca bili su blagi prema meni
aaaaaaaa...(uzimam zraka)hahahahahahahahahahahaahaha

Citat:
Pravi autor: shaczrovichovsky Pogledaj Poruke
* Zbario se s najboljim frendom...

Citat:
Pravi autor: shaczrovichovsky Pogledaj Poruke
Znam, to neće opravdati niti činjenica da sam bio pijan ka' nikakada u životu. :
Neće

A dobra je i voda
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 03:07   #128 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 22
Poruka: 771
EvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

Evo mozda jedna najveca do sada bas od jucer... prevario zensku sa drugom zenskom, s time da je ova sjedila metar od mene...
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 03:13   #129 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ADRO3 Pogledaj Poruke
zabio se sa frendom popio cca 2 litre vodtke skupa sa njim sve spremio iso spavat i izrigo se u snu bez da sam znao ujutro se digo sve smrdi ja sav skoren... i brze bolje iso to prat da mi starci ne skuze...

od tog dana vise nemogu ni pomirisat vodtku
uff pa onda nemozhesh puno popiti??

ja se nisam nikada napio..i nikada sranja nisam radio..

jednom sam bistu marije jurich zagorke podjebaval..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 03:20   #130 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: EvilM@ster Pogledaj Poruke
Evo mozda jedna najveca do sada bas od jucer... prevario zensku sa drugom zenskom, s time da je ova sjedila metar od mene...
Nadam se da si dobio bar
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114