| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 e i zaboravija: -glumija blanku vlašić tako šta san na leđa skaka na grmlje sve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Citat:
![]() ![]() ![]() Glumio Blanku Vlašić... ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata | |
| | |
| | #122 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,660
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? meni je daddyml carica!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Citat:
"Isuse kak sam pao" Koja provala žešća ![]() Još uvijek mi nije jasno kaj je to trebalo bit... ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike | |
| | |
| | #125 (permalink) | |
| butsecks | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Citat:
![]()
__________________ Ja živim na slepom koloseku... | |
| | |
| | #127 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() A dobra je i voda ![]() | ||
| | |
| | #128 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Evo mozda jedna najveca do sada bas od jucer... prevario zensku sa drugom zenskom, s time da je ova sjedila metar od mene... ![]()
__________________ Noc... tisina... konj te jebo koja mjesecina. ja gol.... ti gola... jebo bi i mrtvog vola, a kamoli ne tebe ljubavi moja. |
| | |
| | #129 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Citat:
ja se nisam nikada napio..i nikada sranja nisam radio.. jednom sam bistu marije jurich zagorke podjebaval.. | |
| | |
| | #130 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:00.

sve me bolilo sutra, pun friževa