Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? u Društvo forumu; Ja san jednom povraća po metrou(disko u splitu...) i onda upa u masovnu tuču-bar 30 ljudi i na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-01-08, 22:01   #141 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-08-07
Godina: 19
Poruka: 312
daai se izdvaja iz mase
Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju?

Ja san jednom povraća po metrou(disko u splitu...) i onda upa u masovnu tuču-bar 30 ljudi i na sreći izaša neozljeđen! Nikad višeeeeeee
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 00:38   #142 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Poruka: 2,230
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

1. nas 6 frendova skinuli se goli i vozali se u golfu1.........zatim se isli kupat na dravu u pola 4h, a bio je 2.mjesec

2. kazu mi da sam grlio banderu i govorio: "opet smo pijani prijatelju"

3. bio s nekom trebom ali sam bio toliko pijan da mi se nije mogao dic...i onda ga ona lagano pusila u nadi da se digne, a ja se izrigo po njenoj glavi i po autu

4. prolio sam vodku po stolici i onda ju cijelu lizao

5. isao ja pisat u wc-u u disku (stvarno bila sila), jos u putu do wc-a ja ga izvadio van i trcim u wc, otvorio vrata kabine poceo pišat, kad ono neki lik obavljao veliku nuzdu, a ja mu se popisao po nogama

6. pio vodu iz kanala

7. jednom bili u disku udaljen oko 40km od kuće.....ja se napio isao rigat van i pao pod neku drvo i spavao do 8h ispod drveta...........ujutro maznuo neki bicikl koji je bio parkiran ispred diska i dosao kuci

8. u wc-u birtiji obavljao nuzdu u umivaonik

9. spavao sam kod frenda, i zorigo cijelu sobu

10. ja i frend provalili u kucu od njegove babe i ukrali prsut i 2 litre rakije

razbijao koseve za smeće po gradu i krao prometne znakove, par puta smo busili i ispustali gume na autima....

a ima toga jos pun kurac
Yeah
tamijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 00:50   #143 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,251
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

uvijek napravim nesto... ali uvijek zavrsim s nekim s kim NE bi trebala... strasno... strasno...
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 01:04   #144 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 431
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Nabijali penale sa mojom starom nokiom, pred diskom zavijali sa vatrogasnom sirenom, zrigao cijelu kupaonu kod frenda dok sam se nabio u želudac, udisao sumpor iz bačve, zapičio hrđavi čavao u koljeno.
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 01:11   #145 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Poruka: 2,230
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

lupao glavom u banderu za pivo.... progutao 50kn
Yeah
tamijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 17:05   #146 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

izao hm jebat jeli,i zaspo u autu...
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 13:06   #147 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,700
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

izriga se 3-4 puta nasred sjevera,zaspa,i prespava jedno 80 minuta utakmice hajduk-wisla,sad mi je za,al jebiga desi se..
ekipa kad mi je pricala,nisam ni ja ni oni mogli virovat da covik moze spavat ko mala beba uz toliku buku...
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 16:08   #148 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-10-07
Godina: 31
Poruka: 72
Dalby se izdvaja iz mase

Moj vjenčani kum se pred 2 tjedna napio ko tele i otišel jebat konobaricu iz tog lokala k njoj u sobu i drugi dan se on budi i gleda oko sebe, kaže, mislim si ja jebo te bog, to nije moja soba, gdje sam?
Pogleda žensku, i veli: A koja ti ti, jebo te bog?
Jebali smo ga cijelu večer za to!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 17:01   #149 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

isparo zastavu u rep.srpskoj i zapalio je...i uzeo mali komadić za suvenir...
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 20:21   #150 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 2,852
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

Ne sjećam se
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114