| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? u Društvo forumu; Ja san jednom povraća po metrou(disko u splitu...) i onda upa u masovnu tuču-bar 30 ljudi i na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 312
![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Ja san jednom povraća po metrou(disko u splitu...) i onda upa u masovnu tuču-bar 30 ljudi i na sreći izaša neozljeđen! Nikad višeeeeeee ![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! |
| | |
| | #142 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? 1. nas 6 frendova skinuli se goli i vozali se u golfu1.........zatim se isli kupat na dravu u pola 4h, a bio je 2.mjesec 2. kazu mi da sam grlio banderu i govorio: "opet smo pijani prijatelju" 3. bio s nekom trebom ali sam bio toliko pijan da mi se nije mogao dic...i onda ga ona lagano pusila u nadi da se digne, a ja se izrigo po njenoj glavi i po autu 4. prolio sam vodku po stolici i onda ju cijelu lizao 5. isao ja pisat u wc-u u disku (stvarno bila sila), jos u putu do wc-a ja ga izvadio van i trcim u wc, otvorio vrata kabine poceo pišat, kad ono neki lik obavljao veliku nuzdu, a ja mu se popisao po nogama 6. pio vodu iz kanala 7. jednom bili u disku udaljen oko 40km od kuće.....ja se napio isao rigat van i pao pod neku drvo i spavao do 8h ispod drveta...........ujutro maznuo neki bicikl koji je bio parkiran ispred diska i dosao kuci 8. u wc-u birtiji obavljao nuzdu u umivaonik 9. spavao sam kod frenda, i zorigo cijelu sobu 10. ja i frend provalili u kucu od njegove babe i ukrali prsut i 2 litre rakije razbijao koseve za smeće po gradu i krao prometne znakove, par puta smo busili i ispustali gume na autima.... a ima toga jos pun kurac
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #143 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? uvijek napravim nesto... ali uvijek zavrsim s nekim s kim NE bi trebala... strasno... strasno...
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Nabijali penale sa mojom starom nokiom, pred diskom zavijali sa vatrogasnom sirenom, zrigao cijelu kupaonu kod frenda dok sam se nabio u želudac, udisao sumpor iz bačve, zapičio hrđavi čavao u koljeno.
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #145 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? lupao glavom u banderu za pivo.... progutao 50kn
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #147 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,700
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? izriga se 3-4 puta nasred sjevera,zaspa,i prespava jedno 80 minuta utakmice hajduk-wisla,sad mi je za,al jebiga desi se.. ekipa kad mi je pricala,nisam ni ja ni oni mogli virovat da covik moze spavat ko mala beba uz toliku buku...
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #148 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-10-07 Godina: 31
Poruka: 72
![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Moj vjenčani kum se pred 2 tjedna napio ko tele i otišel jebat konobaricu iz tog lokala k njoj u sobu i drugi dan se on budi i gleda oko sebe, kaže, mislim si ja jebo te bog, to nije moja soba, gdje sam? Pogleda žensku, i veli: A koja ti ti, jebo te bog? Jebali smo ga cijelu večer za to!
__________________ Ej ljudi, jedno pitanje: Jel istina da svaka žena ima klitoris? Unaprijed zahvalan na odgovoru... ]živi svaki dan života kao da ti je zadnji - jednom ćeš biti u pravu |
| | |
| | #149 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? isparo zastavu u rep.srpskoj i zapalio je...i uzeo mali komadić za suvenir...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:52.

Pali gume a ne dušu