| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? u Društvo forumu; najveća vozio skuter pijan ko svinja..istina bog vozio sam se 10na sat al opet..kisha jako padalo da me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? najveća vozio skuter pijan ko svinja..istina bog vozio sam se 10na sat al opet..kisha jako padalo da me murja ne halta isao nekud po prečki po nekom polju...blato ja zapeo i ostao bez benge..zaspao pod nekim drvetom.. 2. razbio staklo od stočne vage razbio neku svjetleću reklamu ciglom 3 maznuo onaj cijeli karton ledenog čaja u limenkama.. 8to lik imal ispred ducana pa smo se počastili) 4 spustil par guma na autu i to je sve
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Citat:
...zapravo ![]()
__________________ | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? sjećam se da sam bila na djevojačkoj frendici, napile se sve ko guzice, ja sam išla na wc i tam sam vidla neku curu (valjda mi nije bila simpatična), uzela sam joj mob iz ruke i bacila u wc (koja agresivka ) nemam pojma kaj mi je došlo!kad sam došla doma, zarobila sam wc školjku i ispustila dušu tamo, a mami sam rekla tak s školjke da nije dobar ručak napravila .... i da mi je od toga zlo.. u 5 ujutro!! gledala me ko da sam s jupitera zveknula! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? joj dosta toga! sam kaj čovjek zaboravlja! sjećam se da smo jedan put frendovi i ja potpuno asfaltirani od pive frendu na parkingu okrenuli auto na bok! frendu se to nije sviđalo a nama je to bilo baš smiješno! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,454
![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? necu pisati gluposti,jer nebi ih nabrojio,za 3,4 dana da pišem,ali cu samo jednu od smiješnijih scena : ulet u pekaru po burek i na prvu prodavačici "jeli gazda šiptar",a ona odgovara - "da,ja sam mu žena " |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Citat:
Mama me jednom tuširala da se otrijeznim ![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Popela se na biljar stol (dok je igra bila u tijeku), počela plesati i pjevati Severinu na sav glas......i skinula se u grudnjak i vrtila majicu iznad glave.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? nije nešto na što sam ponosna....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:39.

...zapravo 

) nemam pojma kaj mi je došlo!
Mama me jednom tuširala da se otrijeznim