| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ROBIN bolje da ne stavim koju svoju sliku jer će to biti loše! Teica zakon si!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Citat:
![]() Ja imam samo jednu od prije 4. godine. Kad sam bio mlad. I lud. :nji Fak nemam ovdje sliku. Ostala u Opatiji. Kad dođem tamo stavit ću sliku.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Citat:
za oreol i krila i rep+![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? a moram naći podobnu..da se ne kompromitiram previše..ali svugdje mi se lice vidi ![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? pa istina cugal si coca-colu..bar dok sam te jednom vidio..
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Citat:
![]() još jedan svjedok moje opstojnosti kad je alkohol u pitanju ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? da nisam vidla roze čizme, nebi te ni našla na fotki!!! gdje je Jura, ovaj Teica.. ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Celebrity | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? ah.....bilo je tu svega! jednom sam izasla iz prepunog kafica ispred kojeg je bilo jos vise ljudi i pocela se derati what*s up???!!!!!!!!!!!!!!!onim glupim glasom onda redovito nosimo kuci prometne znakove,kolica iz bille...... a na ekskurziji sam umjesto da udjem u bus legla u bunker od busa!sva srecaa frendica me skuzila pa me izvukla van na vrijeme ima toga jos puno,ali malo je kasno pa...drugi put
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? ovo bi moglo ić u potpis, Nešto kao:naravno ako mi obeća da zbog toga neću dobit ban
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.

i rep+

gdje je Jura, ovaj Teica.. 

--->