| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? u Društvo forumu; samo sam jednom u zivotu napravia pizdariju nakon malo vise od litre ipo vina na kraju polugodista drugog srednje uzea ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,676
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? samo sam jednom u zivotu napravia pizdariju nakon malo vise od litre ipo vina na kraju polugodista drugog srednje uzea sprej i sara "ime kurva" profesorice na zid skole,taman kad je ravnatelj susjedne skole prolazia,srica lik je bia fer pa mi je reka da moram obojat zid skole kad pocne sljedece polugodiste ili cu najebat,te sam kasnije zaspa ispred lokalnog kafica di me prika sidia i cuva 2ipo ure ![]() osim toga inace dosta puta bi zaspa u raznom dilu grada i gleda ujutro wtf di san ![]() i nisam tip koi kad se napije baca na agresivu,fala bogu.
__________________ Za te uvik mora biti, a meni kako bude. Tolleranza Zero |
| | |
| | #74 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Sjetila sam se nove pizdarije. Nazivala sam ekipu na mob oko 2-3 ujutro i derala im se: IDEMO PIIIIIIT!!!!!! Ne budi pička i tak..... ...između ostalog sam nehotice nazvala i mamu od dečka........ ![]() ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #76 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? bilo je puno takvih gluposti..npr.jednom sam se nacugala,i bila s legicama u kafu prije disca,i kak sam povračala u wc-u po podu,legica mi je pružila svoje ruke i bljuvala sam joj u ruke... ona se brinila da pod ne izbljujem,da nas ne izbace iz kafa... grozno...a prije neg sam m izašla van jela sam hrenovke... odvratno.... a i ona je bila nacugana.... al to je stvarno grozno bljuvat legici u ruke |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| charolastra | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-12-06
Poruka: 64
![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? heh razbio frendu vrata,krevet,zrigo mu se nasred dnevnog boravka,dero se neke glooposti i zaspo mu na krevetu,a i bilo je još sranja većih al ne sječam se sad
__________________ Arsenal F.C. |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? jucer na kavi sam se s frendicom prisjecala nekih dogodovstina iz srednje napile smo se dan prije norijade, vlasnik birca u kojem smo stalno visile nas je castio tequilama i nakon toga su cure trebale ici na engleski, a na ja njemacki (jer smo bili mjesani razred), ali ne, otisla sam ja s njima na engleski, sjela u 2. klupu i pocela nest citat u sav glas, a svi ostali su bili nagurani oko profine klupe jer je jos ispitivala i zakljucivala ocjene.. i tako citam ja citam, kad odjednom profa veli "pssst sutite, netko odgovara" ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,957
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveće gluposti koje ste napravili u pijanom stanju? Urlao "Za dom spremni" na Thompsonovom koncertu (ovog se definitivno ne rado sjetim) ![]() Na pjesmu "Srce je moje violina" skinuo se do bokserica. Ajd to je još OK, ali onda sam sjeo, a sve se razlilo niže od pojasa. Moja mala je htjela propast u zemlju od srama Drotu uvaljivao pare na raciji čisto reda radi jer je drot pa se podrazumjeva da ga treba podmititi. solo bedak se isao šorati sa 2 poveća skinsa. Sva sreca bili su blagi prema meni ![]() ima toga još sta su mi pričali da sam radio, ali im ne vjerujem ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:59.

sranje... bio prevario, bio ostavljen