Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi narcisoidnost u Društvo forumu; nitko od nas ne smatra da za sebe da je ruzan. eh, sada... gdje granici realnost sa narcisoidnoscu? u teretanu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-02-07, 13:13   #1 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 865
GajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono nešto
narcisoidnost

nitko od nas ne smatra da za sebe da je ruzan.
eh, sada...
gdje granici realnost sa narcisoidnoscu?
u teretanu idem vec 2-3-4 godine uz prekide, padove u formi itd., ali zadnjih godinu dana se odricem svega, slatkog, alkohola, lose prehrane u kaj ubrajam hrpu toga kaj svatko od vas zdere na kile svaki dan. pizzu npr. nisam jeo vec 2 godine, a prije par mjeseci kada sam uzeo jednu krisku 2 dana sam se lose osjecao i cak sam se pokusao zrigati nakon sto sam ju pojeo (bolesno, znam). alkohol sam zadnji puta pio u 7. mj prosle godine na moru, a prije toga sam ga pio samo jednom u prosloj godini. slatko ne jedem od nove godine, a izmedju 7. mj i nove godine sam ga jeo kak tak, ak mi je doslo. uglavnom, ja sve ovo sada pisem da vam objasnim zrtvu koju ja radim (imam 23 godine), i necu reci da je zrtva, ali prosjecno treniram u teretani 2 dana od 3.
cijeli zivot sam bio jaci, u nekim periodima i deblji, zahvaljujuci mojoj dragoj majci koja voli debelu djecu i sada nakon ovoliko truda, znoja, odricanja i svega ja izgledam...
kako?
tu dolazi moje pitanje sa pocetka. svjesan sam svojih nedostataka: visina, dlakavost... ali isto tako sam prezadovoljan svojim tijelom. ledja, ramena, prsa, bicepsi, tricepsi, noge, uspio sam i trbuh stesati da imam plocice, mada imam na njemu jos debelu kozu koju treba skinuti da to izgleda kao s naslovnice.
postigao sam ono sto sam oduvijek zelio, zile po rukama i bicepsima, super prsa, o ostali stvarima nisam razmisljao...
evo, da zavrsim. da li smatrate da ako ja nakon cijele ove kalvarije koju sam prosao da ovako izgledam kazem da dobro si izgledam, da li sam ja umisljen?
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 13:28   #2 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,084
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook
Re: narcisoidnost

.ti si zrtva...dobro si primjetil...prevec gledas mtv ili viva...ili citas modne casopise...mislis da budes bolje prosel kod komada???...budes , ali kod kokosi...kod pravih ozbiljnih komada ...manje....trebas se upitati da li ti je to sve vrijedno...to odricanje....ak je ..onda ok....a ak se odrices previse i nekaj ti fali...onda si zajebal....stari moj....znam o cemu pricam....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 13:33   #3 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 865
GajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono nešto

di si ti procitao da ja to radim zbog nekoga osim zbog sebe? ja sebi zelim dobro izgledati, a nista mi ne fali, pa cak niti slatko, jer sam si u glavi tak napravio da nemam potrebu za time. znam sto je zdravo i korisno i to jedem.
I NE GLADUJEM, ne brini.
jedem pravilno, svaka 4 sata.
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 13:34   #4 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

ne. nisi umisljen.
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 14:06   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...umišljen ne- opterećen izgledom-da...
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 15:10   #6 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

upravo tako...

ja bih rekao da umišljen nisi, opterećen izgledom - da

I ja sam se lomio godinama po treninzima, pa u teretani... i šta sam time dobio? NIšta

Sjebao sam leđa, sebe ispizdio pazeći na prehranu, odričući se hrane i pića koje sam volio... a zašto?

Iskreno govoreći - ne vidim neku veliko korist od toga. Život mi je i sada (kad se ne mučim i ne treniram) i prije (kad sam sve to činio) bio manje-više isti...

Osim što sada ne brojim kalorije, ne bježim od masnoća i živim onako kako mi paše... i jebe mi se.

Eto, to je moje mišljenje.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 20:17   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 37
Bagi se izdvaja iz mase

Proveo sam 15ak godina po fitnes centrima što kod nas.što po drugim zemljama! Nisi ti narcisoidan,sve što uložiš sada u svoje tijelo vratiti će ti se(i bit ćeš zahvalan na tome samom sebi) pod starije dane! To kaj ti netko napiše da je glupost ići u teretanu i paziti na prehranu-nije istina! Ako želiš rezultate moraš biti ustrajan i discipliniran! Svi bi voljeli izgledati dobro ,a da ništa ne rade na sebi,a to ne ide tako! Moj savjet je: drži se ti svoje prehrane,vježbanja i discipliniranog života i bit ćeš zadovoljan i uspješan! I kakve to veze vježbanje ima sa narcisoidnošču? Onda su sve cure u fitnesima narcisoidne! Glupost!
Bagi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 20:24   #8 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,084
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

moja poruka je bila....ak se on dobro osjeca nek i dalje to radi....i normalno da je zdravo...ali ako je rob necega ...e onda je stari moj to druga prica....i pitanje je da li bude imal vremena cijeli zivot trenirati....jer ak prestane moze mu se dogoditi kaj i meni...dobil sam 30 kg za godinu dana....on nemora....ali ja jesam...hehehe...jbg
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 22:03   #9 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Dobro je trenirat, ali zajebi zdravu prehranu.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 23:49   #10 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,717
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

pa vjerovatno jesi narcisoidan,sigurno se redovito gledaš u ogledalo da vidiš napretke ili da se diviš napretku! ali u tome nema zla dok to ne postane opsesija! svatko je pomalo narcis
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: narcisoidnost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114