| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi navijačice kk cedevita u Društvo forumu; kak da stavim filmiće gore, jel uopće može? tak da oni koji nisu uspjeli vidjet uživo, vide pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #993 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 111
![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita Citat:
hm... bolje ti baci koji video! tekma je 1.12. protiv Zaboka (btw čuli smo da imaju vatrene navijače), zato nema samo gledanja, pokoja cedevita kod hostesica za energiju i navijanje! ![]()
__________________ CedEviTasiCA | |
| | |
| | #999 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: navijačice kk cedevita evo ja bio napokon na tekmi i mogu rec cure da ste odlicne ko i uvijek!koreografija je super najvise mi se svidjela ona zadnja koju nisam snimao jer se to mora gledat a ne snimat i ove nove hostese su ok ,al nisu ni do koljena tini tak da...al nema veze..sve u svemu cestitke cedeviti na pobjedi nad zabokom koji ima neke zivahne navijace,navijali su cijelu tekmu ko BBB... evo malo slika i videa,nemojte zamjerit na malom videu,i nest losijoj kvaliteti slika,bio sam u gornjem redu pa je slikano s max zoom-om a i nemam digitalac tako da je k610i najbolje kaj imam..evo pa uzivajte u slikama i videima...video http://www.sendspace.com/file/38fxjk Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem! Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem! Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem! Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem! Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem! Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem! Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem! Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem! p.s. ivana,vidim da se cedevita uozbiljila poceli dijelit cedevita bombone a ne one ljute,zvonimir security na tekmi,frajer me tamo kartu trazi (?!) os mi sredit neku kartu ![]()
__________________ Outlaw stize sonjo moja! |
| | |
| | #1000 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 111
![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita hvala na filmićima i slikama ( i komentarima na filmićima hahahahaha) što se tiče ozbiljnosti, pa uvijek su sokolovci, samo ne u tolkom broju, bomboni su tu isto, al kojeg okusa e to ne znam... a karte, pa ljudi samo vi kupujte karte da mi možemo dobit plaću hahaha
__________________ CedEviTasiCA |
| | |
![]() |
| Tagovi: cedevita, cedevita navijacice, kk cedevita, navijacice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:28.

pa bacim i ja koji video..

doc cu opremljen 2mp foticem spreman da uhvatim cedevitasice u akciji
evo malo slika i videa,nemojte zamjerit na malom videu,i nest losijoj kvaliteti slika,bio sam u gornjem redu pa je slikano s max zoom-om a i nemam digitalac tako da je k610i najbolje kaj imam..evo pa uzivajte u slikama i videima...
os mi sredit neku kartu