| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi navijačice kk cedevita u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: iwanna hvala na filmićima i slikama ( i komentarima na filmićima hahahahaha) što se tiče ozbiljnosti, pa uvijek ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1001 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: navijačice kk cedevita Citat:
nemoj zamjerit nist to je sve u sportskom duhu a cedevita bomboni limun i naranca!! ali nema sendvica daj sredite vi to..cek znaci ako kupim kartu,vi dobijete vecu placu?? mi smo se prosvecali nekak ![]()
__________________ Outlaw stize sonjo moja! | |
| | |
| | #1002 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 111
![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita Citat:
a ovo za plaću sam se šalila, al u svakom slučaju doprinosite klubu ![]()
__________________ CedEviTasiCA | |
| | |
| | #1003 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: navijačice kk cedevita kaj su je fakat nabili na zid??zato kaj sendvic nisu dobili??ajme ...ludaci...jadna hostesa...a dobro onda cu si donijet happy meal ,a dobro ajd kupit cu kartu kad se necu moc prosvercat hehehe al ja sam tu kvartovski pa bar meni nebi trebali naplacivat ![]()
__________________ Outlaw stize sonjo moja! |
| | |
| | #1005 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 111
![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita Citat:
nego kad ćete vi marljivi učenici doć na tekmu??? ![]()
__________________ CedEviTasiCA | |
| | |
| | #1007 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: navijačice kk cedevita dolazim na tekmu,normalno ivi rodendan?hmmm koja je ta nemoj se ljutit iva,mislim prije sam malo bio vise u toku pa sam znao al sad vise neznam ima da dujmovic i ekipa pobijede bar za ivu ak nist drugo ![]()
__________________ Outlaw stize sonjo moja! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cedevita, cedevita navijacice, kk cedevita, navijacice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.

nemoj zamjerit nist to je sve u sportskom duhu
a cedevita bomboni limun i naranca!! ali nema sendvica
daj sredite vi to..cek znaci ako kupim kartu,vi dobijete vecu placu?? mi smo se prosvecali nekak 

nemoj se ljutit iva,mislim prije sam malo bio vise u toku pa sam znao al sad vise neznam 

a