| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi navijačice kk cedevita u Društvo forumu; i upisati nešto ovdje: http://www.croportal.net/forum/poruk...-outlaw-31183/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1011 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #1012 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 111
![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita može, koju koreografiju hoćeš? vidjet ćeš tko je iva na tekmi, sve ti piše! :-) MA SRETAN TI ROĐENDAN!!
__________________ CedEviTasiCA Zadnji Uredio iwanna : 07-12-07 u 17:01. |
| | |
| | #1013 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: navijačice kk cedevita fala iwanna i jos jednom fala svima!!koreografiju?hmmm...neku posebnu za mene sutra cu doc na tekmu normalno,a sad vi izaberite neku koreografiju za mene..sjest cu se malo nize u prve redove da vas bolje vidim ![]()
__________________ Outlaw stize sonjo moja! |
| | |
| | #1014 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-12-07 Godina: 27
Poruka: 1
![]() | Re: navijačice kk cedevita Draga iwanna.... može jedan prijedlog... dal možete nositi neke čarape, najlonke, onako u boji kože, kao šta amerke nose, to bi bilo baš dobro za vidjet, ono ne morate u njim atrenirati samo dojdite na tekme, i još neka druga boja tenki bi mogla biti bolja, žute , bijele, crvene itd, ova crno na bijele čarape malo nije baš ko zna šta, dal će te ispunit ovaj moj PRVI POST Želju? Eto super ste inače sve pogotovo ti franjka i iwnaka. Zadnji Uredio mikica123 : 12-12-07 u 19:23. |
| | |
| | #1016 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 111
![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita Citat:
Franjka i iwnaka? hm hm..... Hvala na prijedlogu, konzultirat ću se sa curama pa ćemo vidjet, mi ti puno utjecaja oko boja baš i nemamo, jer mora bit crveno bijelo zbog sponzora, a ove tenisice ne vjerujem da rade u bojama, bar ne kod nas... hvala na pohvalama!
__________________ CedEviTasiCA | |
| | |
| | #1018 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-09-07
Poruka: 5
![]() | Ja frau Jeleni dugujem ispriku pa joj se ovim putem ispričavam... Danas sam bio ustao na lijevu nogu ali svejedno, da sad ne objašnjavam. Es tut mir Leid Prof dajte budite tako dobri pa mi na privat pošaljite riječi koje će biti u testu.... tak ionak ni'ko ne će znat dal ste mi poslali ili niste.... hehe... Koristi Edit!!! Zadnji Uredio daidza : 17-12-07 u 21:23. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cedevita, cedevita navijacice, kk cedevita, navijacice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:26.

sutra cu doc na tekmu normalno,a sad vi izaberite neku koreografiju za mene..sjest cu se malo nize u prve redove da vas bolje vidim