| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi navijačice kk cedevita u Društvo forumu; Pa da, vjerujemo ti, ali kad bi to učinila (slika od tebe i komada papira na kojem piša "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita Pa da, vjerujemo ti, ali kad bi to učinila (slika od tebe i komada papira na kojem piša "kk cedevita navijačica" ) ne bi više vjerovali nego bi znali. ![]() I da, to i nije toliko bitno koliko da daš friških slika evo ti jedan rep+ kao motivacija. Prave ste umjetnice ![]() Hehe već sam postao fan kk cedevite ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Purger | Re: navijačice kk cedevita Iwana...jel dobro Emil plaća za to vaše navijanje ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: navijačice kk cedevita Ajd nam otkri koja si ti ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: navijačice kk cedevita ,, jebi ga ja 17 ,, ,, još malo pa 18 ,, ,, hvala na pozdravima ,, i ti njih pozdravi od nas ,, ,,
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: navijačice kk cedevita a meni poseban pozdrav koji sam otvorio ovu temu i koji sam jedini pravi dan cedevite i njenih cheerleadersica? ![]()
__________________ klanjam vam se navijačice! samo tako dalje cure jer imate kvalitetu kad je u pitanju plesanje,nema vas niko na svijetu! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cedevita, cedevita navijacice, kk cedevita, navijacice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.

) ne bi više vjerovali nego bi znali. 

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! 

,,