| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi navijačice kk cedevita u Društvo forumu; Cure jel imaju forumaši kakav popust na ulaznice da dođemo navijati malo?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| charolastra | Re: navijačice kk cedevita Cure jel imaju forumaši kakav popust na ulaznice da dođemo navijati malo? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Godina: 22
Poruka: 114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | a molim vas,ipak nisu navijačice kod nas ko kod ostatka svijeta,pa kako vam je samo ovaj forum pao na pamet?!? mislim lijepo,stvarno mi je drago,al DEFINITIVNO neočekivano kaj inače pratite košarku?znam... al su prije neš više od godinu dana prekinuli kak staviš ovo raspoloženje? hoću ja to ![]()
__________________ fanjić Zadnji Uredio Kristijan : 16-05-07 u 23:41. |
| | |
| | #48 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita I okolici. Samo ti reci ostalim navijačicama da se regaju i postavi koje friške slike...Citat:
![]() Citat:
U gornjem desnom kutu vidjeti ćeš poruku masnim (bold) slovima: "Dobrodošli, mala fanjica." E ispod toga ti je "Raspoloženje: " i na to trebaš kliknuti da bi stavila... Tu imaš mnogo opcija, ali nadamo se da će raspoloženja uvijek biti kao: cheerful, flirty, hot... ![]() Evo ti i slikica kako to meni izgleda ![]() Dobrodošla na forum i nadam se da ćeš uživati u našoj malenkosti ![]() | ||
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,452
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita Cure dosta dobro izgledaju naspram onih iz plesnog kluba NOA koje su plesale na Hajduka iz daljine se ne vidi koliko su neprivlačne ![]()
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
![]() |
| Tagovi: cedevita, cedevita navijacice, kk cedevita, navijacice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:11.

i postavi koje friške slike...