| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi navijačice kk cedevita u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mala fanjica vidim postaje napeto a kaj ćeš,sve što je lijepo kratko traje naše monike ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #491 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita Citat:
| |
| | |
| | #493 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Godina: 22
Poruka: 114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita Citat:
![]() a željo moj,poslije tekme u srijedu nastavljamo sa treninzima,još uvijek nismo gotove treba se sredit za ljeto,a i nikad ne znaš kad će uletit neka gaža.. ko npr.to jučer na Čiću jeste vidjeli,vozila sam se na jet-skyu aaaaaaa baš mi je bilo supač!! a onda idemo na more,vjerojatno svaka na svoju stranu..... ![]()
__________________ fanjić Zadnji Uredio mala fanjica : 21-05-07 u 22:53. | |
| | |
| | #500 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,886
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita Ma ne, nisam ja niš prigovorio Fanjici, nego joj dajem podršku da odoli zahtjevima pohotnika... Željo, sad smo si počeli odavati trikove?!? ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cedevita, cedevita navijacice, kk cedevita, navijacice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:23.

a kaj ćeš,sve što je lijepo kratko traje
naše monike su pod cenzurom,a sad se neke navijačice nadaju da će ih neki košarkaši razotkrit 

A to kaj su 'zvijezde' razmazile novu generaciju slikama i filmićima, samo pokazuje da su skužile da da osim cica baš i nemaju što zanimljivo za ponuditi... 

, jeli tako vuče?
a