Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi navijačice kk cedevita u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mala fanjica vidim postaje napeto a kaj ćeš,sve što je lijepo kratko traje naše monike ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-05-07, 22:46   #491 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi
Re: navijačice kk cedevita

Citat:
Pravi autor: mala fanjica Pogledaj Poruke
vidim postaje napeto a kaj ćeš,sve što je lijepo kratko traje naše monike su pod cenzurom,a sad se neke navijačice nadaju da će ih neki košarkaši razotkrit hi hi hi al ne bi ja o tome,nije moja domena a apsolutno se slažem sa ševom-ak se skoro ne jave bojkot teme im ne gine hi hi hi pa se neće imat više s čim hvalit!

a drago moje šumsko voće,cedevita se ne pije na silu,pa ko voli nek izvoli!
ja ne pijen na silu. dobro kžk.
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 22:47   #492 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
ma pusti,da znaju koliko ja smijeha ostavim ovdje s vama,dotrčale bi brzinom munje a to je naš Vanderhook zainteresiran za nešto više ili tek tak pita? he he he he pazi,košarkaši ili ne sve se da sredit...
ko Vandera niš nije - tek tak
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 22:48   #493 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika mala fanjica

Datum registracije: 16-05-07
Godina: 22
Poruka: 114
mala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Fanjica- pametne cure znaju da je često bolje ostaviti neke stvari nedorečene i pustiti muškoj mašti na volju nego pokazivati. A to kaj su 'zvijezde' razmazile novu generaciju slikama i filmićima, samo pokazuje da su skužile da da osim cica baš i nemaju što zanimljivo za ponuditi...
hmmm...pa šta sam rekla nešto što nisam smjela?

a željo moj,poslije tekme u srijedu nastavljamo sa treninzima,još uvijek nismo gotove treba se sredit za ljeto,a i nikad ne znaš kad će uletit neka gaža.. ko npr.to jučer na Čiću jeste vidjeli,vozila sam se na jet-skyu aaaaaaa baš mi je bilo supač!! a onda idemo na more,vjerojatno svaka na svoju stranu.....

Zadnji Uredio mala fanjica : 21-05-07 u 22:53.
mala fanjica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 22:51   #494 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,388
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Ja sam se u mlađoj dobi bavio košarkom, i dobro sam gađao trice. Mislim da i danas dobro gađam

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 22:52   #495 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
nisi, ne brini ... samo ti pričaj
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 22:52   #496 (permalink)
prof. Foruma

zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar

Ja sam se u mlađoj dobi bavio košarkom, i dobro sam gađao trice. Mislim da i danas dobro gađam

Citat:
Ma samo ti navali, to Wolf želi ostati pristojan. Njegovo je geslo:

S pristojnošću do cilja , jeli tako vuče?

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 22:53   #497 (permalink)
mozak organizacije

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,200
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
trice gadjati je degutantno....

bolje bubnut zicera
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 22:54   #498 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika mala fanjica

Datum registracije: 16-05-07
Godina: 22
Poruka: 114
mala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono nešto

jeeeej,evo zlatni pir
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 22:55   #499 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
trice gadjati je degutantno....

bolje bubnut zicera
Imaš pravo Što je sigurno, sigurno je

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 23:03   #500 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,886
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ma ne, nisam ja niš prigovorio Fanjici, nego joj dajem podršku da odoli zahtjevima pohotnika...

Željo, sad smo si počeli odavati trikove?!?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cedevita, cedevita navijacice, kk cedevita, navijacice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114