| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi navijačice kk cedevita u Društvo forumu; sad će ti majstor ice demonstrirat... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #532 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 3
![]() | Re: navijačice kk cedevita S obzirom da se tu počelo prijetit zatvaranjem foruma, morala sam se javit..Vi decki ni ne znate koliko uveseljavate malu fanjicu i iwannu.. ja bas nisam neki forumas i lagano pratim ove vase razgovore, prepucavanja, podbadanja, zajebanciju...sam vi pisite.. |
| | |
| | #533 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: navijačice kk cedevita Citat:
![]() Vidiš, Ice je VIP član, i on može promijenuti ovo iznad avatara pa je uzeo moju foru ....priznaj ICE ![]() Zadnji Uredio zeljonar : 21-05-07 u 23:51. | |
| | |
| | #536 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 111
![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita Citat:
![]() samo se ti nama tu i tamo javi ![]() PUSSSA e da Ž, čestitam na magičnoj brojci od 1,000!
__________________ CedEviTasiCA Zadnji Uredio iwanna : 21-05-07 u 23:59. | |
| | |
| | #537 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: navijačice kk cedevita Citat:
Server će pasti Hvala na čestitkama još ćemo mi to malo podići Nego pošto nisam Vip član pa će mi ostati da sam prof. Foruma, a Ice će sebi staviti tu slavnu titulu, ja sam se ipak snašao. Lokacija mi je: među Cedevitašicama (makar virtualno) ![]() | |
| | |
| | #538 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 111
![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita Citat:
![]() LAAAAAKUU NOOOĆ
__________________ CedEviTasiCA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cedevita, cedevita navijacice, kk cedevita, navijacice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |