| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi navijačice kk cedevita u Društvo forumu; Imamo cedevitašicu na forumu!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Purger | Re: navijačice kk cedevita Kad je sljedeća tekma da dođemo ? Pital sam već pa mi nije nijedna odgovorila...jel Emil dobro plaća ili ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Godina: 22
Poruka: 114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita ciao! ice-hvala na demonstraciji! tekma je sad u subotu,al to mi idemo s klubom u slavonski brod,protiv Svjetlosti,a kod nas je 23. protiv Splita i to opako moramo dobit ako mislimo ić dalje u NLB i zato dečki moji držite fige!!! i baš bi bilo dobro dA dođete jer dečki igraju puno bolje kad je publika za akciju. Jer najgore je kad nas 8 pokušavamo nekeko podignut atmosferu,a publika u kazalištu samo dođite! p.s.dobro emil plaća ![]()
__________________ fanjić |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Godina: 22
Poruka: 114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evo vam samo paaaaar sličica koje ziher nećete nigdje nać hihihihi doduše,sve su od prošle godine jer se ove od silnog rada,znojenja i treninga nismo baš previše zabavljale,a nećemo se valjda bezveze fotkat al dat ćemo vam neke sad iz sl.broda kad se vratimo! pusa,dođem opet poslije treninga! ![]()
__________________ fanjić |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Veteran | Re: navijačice kk cedevita Svaka čast na slikama ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Purger | Re: navijačice kk cedevita rep+ za slike ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 111
![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita ma bravo vanja! ponavljam imate slike na KK Cedevita - Košarkaški klub Cedevita ![]() ak budemo mi kaj slikale stavimo... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita cure zakon ste.....evo rep+ maloj fanjici
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cedevita, cedevita navijacice, kk cedevita, navijacice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:30.

Svi smo mi MASS SARR

tekma je sad u subotu,al to mi idemo s klubom u slavonski brod,protiv Svjetlosti,a kod nas je 23. protiv Splita i to opako moramo dobit ako mislimo ić dalje u NLB i zato dečki moji držite fige!!!