Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi navijačice kk cedevita u Društvo forumu; Ja već prije udjelio rep +, a pravila mi ne dozvoljavaju da dam još jedan rep + i za slike, pa zato ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-07, 11:40   #61 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,389
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Re: navijačice kk cedevita

Ja već prije udjelio rep +, a pravila mi ne dozvoljavaju da dam još jedan rep + i za slike, pa zato neka sljedeći posjetitelji udjele umjesto mene još koji rep +

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 11:51   #62 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 18
Poruka: 980
Outlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Outlaw

navijacice svaka vam cast gledam vas vec pola godine i divim vam se!i sad imam cast da su tu na croportalu da pricamo...e da gacice mi donesite na kucnu adresu ja sam vam inace u podsusedu..
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 11:54   #63 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 945
In Flames je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku In Flames

stvarno su cure predobre...
In Flames je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 12:54   #64 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

curke rep+ od mene CE-DE-VI-TA Ice, morat cemo se zaletit na jednu tekmu, al samo cemo navijat za Cedevitu, necemo navijat za navijacice
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 13:29   #65 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ti prati rezultat a ja ću ostalo

CE-DE-VI-TA
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 13:42   #66 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

ne moze tako svako prati rezultat jedno poluvrijeme zapravo mozda da dođemo samo na stanku zs poluvrijeme
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 13:48   #67 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,389
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

CE DE VI TA

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 14:29   #68 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,084
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

koj lager...mljac....koji ppotencijal.....koji viskozitet se tu moze razvit..
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 14:54   #69 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

A već sam se zabrino, gdje nam je VanderHook Obično ovako nešto ne propušta pa mi bilo čudno da ga nema
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 15:10   #70 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika mala fanjica

Datum registracije: 16-05-07
Godina: 22
Poruka: 114
mala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono nešto

a niste normalni samo svi navijajte za našu cedevitu i svi retni i zadovoljni! e da,a budući je ovo MUŠKI KUTAK jel vam se mi smijemo pridružit il ne?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cedevita, cedevita navijacice, kk cedevita, navijacice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114