| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi navijačice kk cedevita u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mala fanjica a niste normalni samo svi navijajte za našu cedevitu i svi retni i zadovoljni! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: navijačice kk cedevita Citat:
to se od vas izričito i trazi kad mogu poceti ko maser kod vas....mislim samo za cedevitasice... ![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Godina: 22
Poruka: 114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o iwana i ti si tu ) nismo se dugo vidle već nekih sat vremena ![]() mmmm....fizioterapeut.... sve može,leđa me ionako ubijaju već tjedan dana.... p.s. nefertiti-jeben nick... jel se ovdje smije reć jeben? hehehehehe
__________________ fanjić Zadnji Uredio daidza : 17-05-07 u 16:12. |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: navijačice kk cedevita Citat:
Već sam pito jednom kako održavate formu, tj.gdje i kako vježbate (to me ozbiljno zanima). Nravno da kad kažem gdje, mislim ono tipa bazen, teretana, a ne da mi dajete adresu gdje vježbate![]() Zadnji Uredio Dr Jekyll : 17-05-07 u 15:29. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cedevita, cedevita navijacice, kk cedevita, navijacice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:26.

samo svi navijajte za našu cedevitu i svi retni i zadovoljni!
e da,a budući je ovo MUŠKI KUTAK jel vam se mi smijemo pridružit il ne?

a