| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ne varajte cure/žene u Društvo forumu; Ona prva Žena zna kaj treba... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne varajte cure/žene ![]() zakon!! žene su duplo više orginalne u domišljatije od muškaraca kad je osveta u igri!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ne varajte cure/žene zao mi je al prva slikca nije nikakvo djelo zene...da se malo bolje pogleda uz sjekire po autu uoci se i stablo NASRED auta...tak da ono....to je bas prava umjetnicka ekspozicija....bilo prije uhuhu mjeseci na netu to...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne varajte cure/žene koliko ja vidim to su krampovi a ne sjekire ![]() i stablo je nasred auta zbog perspektive slike...a ustvari je iza auta... ma ti mene samo zajebavaš ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne varajte cure/žene Jedna je tako otisla u njegov stan dok je bio odsutan nekoliko dana, i nazvala broj u inosranstvu, nesto tipa 'tacno vreme', ostavila otvorenu vezu i otisla... Kada se vratio posle nekoliko dana, iz slusalice se cuo glas koji je jedno te isto ponavljao danima... Racun za telefon bio je ogroman!!! Ovo je po meni jedna od boljih osveta! Udri po dzepu ili autu, i nema gore kazne za muskarce!!!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.

. Ajme sramote 

--->
so i ripped hers out
žene su na sve spremne