| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ne varajte cure/žene u Društvo forumu; super slike .da sw iskoristit koja ideja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 648
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne varajte cure/žene poanta je očita - ne varaj ako imaš dobar auto ili hm hm manjeg od daljinskog... ako imaš oboje ne izlazi iz kuće... ![]() ![]()
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne varajte cure/žene Ja jednom nisam varao i to mi se obilo o glavu. Dok sam ju varao nije nista skuzila, a kad sam prestao....neznam koda je neki vrag uso u nju i pomislila je da je varam sa drugom i odjebala me......Pouka: Varajte ih jer ako ih ne varate mislit ce da ih varate! ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ne varajte cure/žene Pa normalno, skuzila je zenska da si se promjenio kad si ju prestao varati, jbg malo se zajebala al je ipak bila u pravu zajebano je to, zene i dok nisu u pravu ispada da su u pravu ![]()
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne varajte cure/žene Ne bih nikad išla oštetiti auto (previše volim aute) A njega bih već oštetila, hmhm, ne smijem reći kako, u šali kad me netko zeza kažem ''osunetit ću te, ne zaje.. me'' Opet najgore im je kad ništa ne poduzmeš, koji onda strah tek proizvedeš... Moja metoda, mada nisam imala ''bliskih'' susreta te vrste Vremenom žene otupe na to, što su mlađe puno su agresivnije. I na kraju, smatram da JAKO malo brakova prođe bez barem manjih izleta... Inače, ne nisam udata- neće me nitko ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:07.