| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi neka je bezveze ali... u Društvo forumu; jeli vas ikad privukla ijedna cura u sexualnom smislu mada ne izgleda bog zna kako čak što više nikad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neka je bezveze ali... jeli vas ikad privukla ijedna cura u sexualnom smislu mada ne izgleda bog zna kako čak što više nikad je nebi za curu ili ženu..mene je jedna zato što me živcirala a i njena naznočnost bi me iritirala tako da bi je najradije..a izgleda prosječno da nekažem bezveze,slična iskustva?? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neka je bezveze ali... Seksepil nije rezerviran isključivo za one najljepše i najzgodnije. Pogledaj Vin Diesela od muških. Recimo meni je draže kod muškarca da zrači nečim (Damfisk fak of ) nego da je savršeno lijep. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neka je bezveze ali... Bilo ih je, znalo mi se desit da mi se cura uopće ne sviđa, čak da me itirira, ali sam ju htio pokarat samo iz neke lude potrebe da ju pokaram (nemam drugo objašnjenje) :valjda je to onaj osjećaj kad bubaš i misliš : aaaaa evo tiiiii ga sad! ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: neka je bezveze ali... O da,da...bilo je takvih situacija...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neka je bezveze ali... Citat:
![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neka je bezveze ali... Živjela na tome više od godinu dana a i sad bi da nisam odlučila biti dobra![]() p.s. Mama, nemoj me cinkat ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
![]() |
| Tagovi: ali, bezveze, neka |
« molim komentare
|
OBAVIJEST! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:35.

:

pusa