Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi neka je bezveze ali... u Društvo forumu; jeli vas ikad privukla ijedna cura u sexualnom smislu mada ne izgleda bog zna kako čak što više nikad ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-07-07, 15:14   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,444
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
neka je bezveze ali...

jeli vas ikad privukla ijedna cura u sexualnom smislu mada ne izgleda bog zna kako čak što više nikad je nebi za curu ili ženu..mene je jedna zato što me živcirala a i njena naznočnost bi me iritirala tako da bi je najradije..a izgleda prosječno da nekažem bezveze,slična iskustva??
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 15:20   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: neka je bezveze ali...

Je, bilo je toga...za takve se kaže da su "jebozovne"!
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 15:25   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,331
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Seksepil nije rezerviran isključivo za one najljepše i najzgodnije. Pogledaj Vin Diesela od muških. Recimo meni je draže kod muškarca da zrači nečim (Damfisk fak of ) nego da je savršeno lijep.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 15:30   #4 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Bilo ih je, znalo mi se desit da mi se cura uopće ne sviđa, čak da me itirira, ali sam ju htio pokarat samo iz neke lude potrebe da ju pokaram (nemam drugo objašnjenje) :

valjda je to onaj osjećaj kad bubaš i misliš : aaaaa evo tiiiii ga sad!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 15:32   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,444
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Je, bilo je toga...za takve se kaže da su "jebozovne"!

valjda je jebozovna ta riječ,jer iako nije nešta posebo ima nešta u toj osobi
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 20:19   #6 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,759
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

O da,da...bilo je takvih situacija...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 20:25   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 18
Poruka: 980
Outlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Outlaw

pa recimo da ih je bilo...dosta
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 20:28   #8 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,399
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Seksepil nije rezerviran isključivo za one najljepše i najzgodnije. Pogledaj Vin Diesela od muških. Recimo meni je draže kod muškarca da zrači nečim (Damfisk fak of ) nego da je savršeno lijep.
Apsolutno se slažem.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 20:46   #9 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Nažaost muškarci ne zrače ničime jer je nemoguće zračenje tamo gdje nema elektromagnetskog polja. Sigurno se radi o nekom drugom faktoru.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 21:58   #10 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,633
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Živjela na tome više od godinu dana a i sad bi da nisam odlučila biti dobra

p.s. Mama, nemoj me cinkat
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ali, bezveze, neka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114