Zato se piva treba ujutro piti, a ne navečer. Zvekneš si ujutro dva ožujanera i sit do ručka.
Raspravljate o temi Nije pivo za trbuh krivo u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Nije pivo za trbuh krivo Nakupina masti na području struka, u narodu poznata kao 'pivski trbuščić', uopće nije posljedica konzumacije ...
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Zato se piva treba ujutro piti, a ne navečer. Zvekneš si ujutro dva ožujanera i sit do ručka.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Ti su znastvenici 100% pivopije![]()
...Ne prekidaj zenu kad suti...
おとわるいなー
a ono moga san im i ja rec da e bitna genetika, vau sto su novog otkriliisto je i s unosom drugih prehrambenih proizvoda
izmedju ostalog poznato je kako je pivo antioksidans, i onda se da izvuc zakljucak kako je jedna piva dnevno ili tako nesto ok, al do skembe se dodje ako se pije vise i to nisu demantirali
najvaznije od svega:
jebe mi se zivo
ja cu nastaviti piti pivo![]()
u to ime![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Pivo deblja
ali dobro je za bubrege i jetruumjereno naravno
![]()
je zakon
mama jednog curetka
glupost pivo ne deblja ja ga pijem svaki dan skoro zadnjih desetak godina i imam 90kg
ti si primjer dovoljan svjetskoj znanosti.
i may be wrong