| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ocijenite izgled ove ženske u Društvo forumu; Evo vam nekoliko slika ove osobe, iz više različitih godina, pa pogledajte i ocijenite je od 1 do 5. ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Ocijenite njezin izgled. | |||
| 5 | | 8 | 18.60% |
| 4 | | 16 | 37.21% |
| 3 | | 12 | 27.91% |
| 2 | | 5 | 11.63% |
| 1 | | 2 | 4.65% |
| Glasači: 43. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-06-07
Poruka: 7
![]() | Ocijenite izgled ove ženske Evo vam nekoliko slika ove osobe, iz više različitih godina, pa pogledajte i ocijenite je od 1 do 5. Osoba je rođena 1958 godine: Slika iz 1986 (28 godina): ![]() Slika iz 1987 (29 godina): ![]() Slika iz 1989 (31 godina): ![]() Slika iz 1991 (33 godine): ![]() Slika iz 1993 (35 godina): ![]() Slika iz 1996 (38 godina): ![]() Slika iz 2007 (49 godina): ![]() Uzmite pri ocjenjivanju u obzir njene godine na svakoj slici. Dajte ocjenu po svom mišljenju. Molim moderatore da mi ne brišu ni ne zaključavaju ovu temu barem neko vrijeme. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ocijenite izgled ove ženske meni nije niš posebno.. nekak mi jeftino izgleda.. ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ocijenite izgled ove ženske zašto bi bila zavidna?? ukusi su različiti i mislim da bi to tako svi trebali prihvatiti.. tebi je zgodna, meni nije i ne vidim iz kojeg razloga imaš potrebu nekoga okarakterizirati zavidnim?? tek si počeo s postovima i odma ovako?? ![]() i čemu tražiš tuđa mišljenja ako se s njima ne možeš nositi i ako ih ne možeš prihvatiti? ![]() otužno!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| charolastra | Re: Ocijenite izgled ove ženske Prvo ako misliš da ti netko ocjenjuje onda se suzdrži od komentara tipa: Citat:
A što se tiče slika, recimo prosjek. Ne mogu tako ocjenjivati, sigurno ima boljih i lošijih slika
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ocijenite izgled ove ženske uvijek ću reći kad mi je osoba zgodna-bila žensko il muško.. ova tvoja mi eto nimalo nije zgodna ! ![]() (kad malo bolje razmislim,forumašice su mi sve puuuuno i daleko ljepše!)
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:39.

meni nije niš posebno.. nekak mi jeftino izgleda..
Tipični komentar zavidne ženske