| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ocijenite izgled ove ženske u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza Prvo ako misliš da ti netko ocjenjuje onda se suzdrži od komentara tipa: jer ako ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Ocijenite njezin izgled. | |||
| 5 | | 8 | 18.18% |
| 4 | | 16 | 36.36% |
| 3 | | 13 | 29.55% |
| 2 | | 5 | 11.36% |
| 1 | | 2 | 4.55% |
| Glasači: 44. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ocijenite izgled ove ženske Neznam 3. Nekak mi pudingasto djeluje, sa 31 je bila zgodnička...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ocijenite izgled ove ženske Na prvoj, trecoj i cetvrtoj slici mi dobro izgleda. Sve u svemu 4.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| kralj disko-čage Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ocijenite izgled ove ženske dao sam joj pet jer mi žena s godinama sve bolje izgleda. mora da je u rodu sa sharon stone. ![]() sad će roko popizdit jer on isto ovo tvrdi samo za doris dragović. ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-06-07
Poruka: 7
![]() | Re: Ocijenite izgled ove ženske Već je bio njen comeback, ove je godine izdala album "Voila". Za razliku od njezinih prijašnjih albuma, Voila se sastoji od prepjeva poznatih francuskih šansona. Ukoliko ovdje ima neki njen obožavatelj, molim javite se na mail alejandro.chaban@gmail.com |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:17.

Sve u svemu 4.

Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj