| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi odvratna žena ili prekrasan muškarac u Društvo forumu; da MORATE izabrat jel bi se radije pojebali sa odvratnom zenom (debelom,dlakavom,ruznom ili sto god je vama odvratno) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | da MORATE izabrat jel bi se radije pojebali sa odvratnom zenom (debelom,dlakavom,ruznom ili sto god je vama odvratno) ili sa prekrasnim muskarcem.... ajde,ejde ...da vas cujem....bez srama,iskreno? mislim da sto se tice zena bilo bi jednoglasno +/-....predivna zena... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: odvratna zena ili prekrasan muskarac Uvijek ona sa ovakvim temama Pa naravno da bi prije pojebao ženu nego muškarca. U stvari - NE BIH NIKAD spolno općio sa muškarcem, bilo kakavim, ni na koji način i pod nikakvim uvjetima... A za ženu vrijedi poznato pravilo - ne može ona bit ružna koliko ja mogu bit pijan ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-04-06 Lokacija: Split
Poruka: 39
![]() | Re: odvratna zena ili prekrasan muskarac Svojedobno san cuo uzrecicu: "Bolje jebat dobrog frajera nego lošu žensku", ali meni se osobno na samu pomisao kako se dva frajera drpaju povraca ![]()
__________________ Svijet neće upropastiti oni koji rade zlo, nego oni koji ga nastoje unaprijediti i oni koji ne rade ništa - Albert Einstein |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Offline | Re: odvratna zena ili prekrasan muskarac Da je frajer neznam kako zgodan nikad, ali baš nikad nebi imao ništa seksualno s njim A za žensku vrijedi ovo što je damfisk napisao Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: odvratna zena ili prekrasan muskarac Sa ženom naravno,ma koliko god gadna bila !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: odvratna zena ili prekrasan muskarac A baš me zanima hoće li se netko javit tko bi rađe sa muškim... e baš me zanima A možda je ova "bambina" u stvari neki peško koji na ovaj način ispipava situaciju? ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karac, odvratna, prekrasan, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.

Tj. ja bih se najradije sa prekrasnim muškarcem