| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Omiljeno pivo? u Društvo forumu; Citat: Gogy je napisao: A jeste vidjeli Open Source pivo lol to je dansko... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Administrator | Re: Omiljeno pivo? Citat:
| |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Omiljeno pivo? Karlovacko ili PAN bez alkohola, neznam zasto ali cini mi se da ono bez alkohola ima reskiji ukus zato mi je draze... Sto se marke tice ja se drzim domacega (Kupujmo Hrvatsko)
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: Omiljeno pivo? Citat:
![]() a sto se mene tice... ako cemo perverzije, onda fosters a ovako za zalit gajbu - ozujsko! | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,857
![]() | Re: Omiljeno pivo? Inače, najčešće pijem Leff (ili kako se već piše), ono belgijsko jebeno pivo. A od svih koje sam probao, dobra mi je Corona Extra
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-09-05
Poruka: 33
![]() | Re: Omiljeno pivo? Iako dosta ljudi kod nas zazire od tamnog piva meni je ono super,imaš fin osječaj punoće dok ga piješ.Ni ja ih nisam nekoć baš volio,ali kad sam čitao Tribusonove romane o Nikoli Baniću počeo je moj interes za tamna i ostala piva. Izdvojio bih od tamnih Guinness legendarno pivo. Od pšeničnih vrlo dobro belgijsko Hoegaarden. Svjetla piva-Heineken,Stella. A naša piva su zakon,naravno zbog cijene,zapravo imamo skroz solidna piva. :Cuga |
| | |
![]() |
| Tagovi: omiljeno, pivo |
« Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlacniji?
|
Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| PIVO | mjurman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-06-04 12:55 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:18.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
:Cuga