| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Omiljeno pivo? u Društvo forumu; Stella i samo Stella... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 27
Poruka: 335
![]() | Stella i samo Stella ![]()
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma | Koje pivo volite ? naslov kaze sve kojeg pivkana volite ?osobno volim sva piva iz pivnice mali medo u tkalcoj i piva iz pivnice zlatni medu u savskoj... to su jako pitka i fina piva bez pretjerane gorcine i CO2. a od ostalih piva volim budwajsbir erdinger ![]()
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 18-06-06 Lokacija: Varaždin Godina: 26
Poruka: 771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje pivo volite ? Citat:
Od domaćih piva jedino Pan a od stranih Becks i Bavaria ![]() | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje pivo volite ? ja sam uvjerena da sam ovo već jednom vidjela na ovom forumu... uglavnom, ja jako volim pivo i mogu popiti bilo koje osim osječkog. ali kad bi morala reći najdraže izabrala bi - bavaria i fosters.
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #37 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje pivo volite ? Ma već je bila ova tema, mislim čak i sa anektom... Malo pročačkajte po forumu prije nego što otvorite temu - USE THE "PRETRAŽI" BUTTON!! Inače, ja pijem Zlatorog i Kaltenberg... kao što se mogli i pretpostavit ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Purger | Re: Koje pivo volite ? Ne pijem ga često al ako pijem onda mora bit Bavaria...to je jedino kaj mi valja !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: omiljeno, pivo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| PIVO | mjurman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-06-04 12:55 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.

: 

kojeg pivkana volite ?