| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ona nema prijateljice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti Nije onda problem u tome što nema frendice nego to što ona ne želi ni imati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ona nema prijateljice Citat:
Moguce da si u pravu,al ne bi volio da jesi...sve drugo na njoj mi je plus i jedina je s kojom se vidim na duze;meni su sve zene lijepe i sa 70% bi bija u vezi bar mjesec dana,al ona je zasad jedina koju ne zelim varat(i jedina koju nisam prevario) i s kojom se mogu zamislit ostatak zivota.Ona je svojeglava dosta i nije joj frka solo otić na more,u shopping i sl.;ja sam tu nepopustljiv i ne dopustam joj da me ''udavi''(jedno vrijeme me smjela nazvat samo jednom dnevno ,al tada sam i ja,a i ona je pretjerala).Na kraju dana....ako dođe do prekida(sto nikako ne zelim) neću bit u vezi do 28-me.........
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ona nema prijateljice Koliko ja vidim, vas dvoje ste skroz razliciti tipovi , ti si zaigran, volis slobodu, a ona je ozbiljna i zrela( to ne govorim zato sta nema trenutno prijateljice, imat ce ih prije ili posli opet sigurno) . Tebi se ona svida takva kakva je , jer je njena zrelost ono sta tebi fali (nista uvredljivo ) , a njoj se vjerojatno u tebe svida tvoja zaigranost koju ona nema. I po tim razlikama ste odlican par jer se nadopunjavate, ali vase razlike ocito u nekim stvarima morate pomorit , tako i u ovoj sad trenutnoj situaciji. Ti pokazi da ces napravit ustupke za nju, pa i kvragu, otic cijeli vikend s njom negdi ( zadiplit u Makarsku neocekivano recimo, sidnete u auto i ti kazes idemo u Makarsku) , a da ce ona tebi drugi vikend dat potpunu slobodu. Ako bude sretna i zadovoljna, sigurno ce lakse nac prijateljice, jer nitko ne voli mrgude, a ako ste skupa u drustvu, veca je sansa da ce nekoga upoznat, jer si ti takav kakav jesi, a ona nije i ona sigurno nebi zapocela sa bilo kim razgovor, a ti bi. Cura ti je trenutno u teskoj situaciji(ne svojom krivnjom nego spletom okolnosti kako si ti sam rekao), i ako joj ti ne zelis sad pomoc, nemoj ocekivat da ce ona tebi jednom kad ti bude trebalo,a treba svakome prije ili poslje. P.S. Nemoj se uvridit, ovo ti ipak pise cura koja je tipove nekoc ostavljala jer bi joj subotom osvanuli na mistima di je ona rekla da ce bit sa prijateljicama, bez najave, ali i bila u fazi da ima samo muske prijatelje. Tako da razumim i tvoju i njenu situaciju.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ona nema prijateljice Citat:
Sve u svemu rep+ ![]()
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ona nema prijateljice Ajde bas ce mi bit drago da na kraju bude sve o.k. , a i oce, samo malo strpljenja i vise je slusaj sta ti ima za rec ( znam ja kako vi muski slusate )
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Re: Ona nema prijateljice Citat:
Poradi navedenog razloga, a pošto cure i inače ranije sazrijevaju od frajera, uvijek je bolje imati mlađu djevojku. U tom slučaju se ne dovodiš u situaciju da te počne tlačiti s nedostatkom prijateljica, brakom, zajedničkim životom, ambicioznim planovima i sl, dok je tebi na pameti samo ekipa i piva. Volio bih da sam u krivu ali bojim se da si u gadnim problemima. Netko će morati naopraviti malo veći ustupak u svom stilu života, pošto čisto sumnjam da će u ovoj životnoj dobi pronaći nove prijateljice, koliko god se trudila. Eventualno nove poznanike. Prijatelji se ne pronalaze svaki dan... A ove izjave o ostavljanju tipova jer bi se pojavio pred prijateljicama i sličnim životnim fazama i epohama ne bih posebno komentirao već samo svrstao pod "djetinjarije"... (bez uvrede) | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Banned | Re: Ona nema prijateljice Citat:
![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ona nema prijateljice Citat:
Ne zna se tko je luđi od vas dvoje - ti šta ti vrag ne da mira, stalno se motaš okolo ko' prdac po gaćama umisto da se smiriš, ili onda koja nije uspila ostat u bližemu kontaktu sa makar dvije svoje prije. Čudi me kako niste ranije prekinuli, ali objašnjenje je jasno - ona je prije imala prijateljice, pa te vaše nespojive razlike nisu dolazile do izražaja. Sad, kad je malo prigustilo, sve izlazi na površinu. Moj zaključak - prekid. P.S. Naravno, ovo je moja totalno crna i pesimistična analiza. Možda sam totalno u krivu, i možda je Eva gore napisala 100% točnu i ispravnu analizu. Vrijeme će pokazat. Nažalost, prema dosadašnjem iskustvu (i mom i ljudi oko mene) vjerovatnija je ova moja opcija, a ne Evina. Volio bi da griješim. Zaista bi volio da griješim. U svakom slučaju - želim ti puno puno sreće. I navijam za tebe! ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ona nema prijateljice A kad se uozbiljiš onda ti daju gledat' i prije 6 i poslije 9 sati, pa čak i prijepodne- ili?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ona nema prijateljice Nađi neke cure sa kojima si ti više poznanik manje frend, izađite zajedno, nek se upoznaju i možda nađe frendice, među curama koje poznaš, a ne družiš se s njima 24/7.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: prijateljice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:14.

)
pusa