Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Ona nema prijateljice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti Nije onda problem u tome što nema frendice nego to što ona ne želi ni imati ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-07-07, 23:18   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 252
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom
Re: Ona nema prijateljice

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Nije onda problem u tome što nema frendice nego to što ona ne želi ni imati nekoga tko nisi ti....... Ako se to ne promijeni prekid je neminovan.
Hvala sto si optimisticna Moguce da si u pravu,al ne bi volio da jesi...sve drugo na njoj mi je plus i jedina je s kojom se vidim na duze;meni su sve zene lijepe i sa 70% bi bija u vezi bar mjesec dana,al ona je zasad jedina koju ne zelim varat(i jedina koju nisam prevario) i s kojom se mogu zamislit ostatak zivota.Ona je svojeglava dosta i nije joj frka solo otić na more,u shopping i sl.;ja sam tu nepopustljiv i ne dopustam joj da me ''udavi''(jedno vrijeme me smjela nazvat samo jednom dnevno ,al tada sam i ja,a i ona je pretjerala).

Na kraju dana....ako dođe do prekida(sto nikako ne zelim) neću bit u vezi do 28-me.........
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 00:39   #22 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,279
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Koliko ja vidim, vas dvoje ste skroz razliciti tipovi , ti si zaigran, volis slobodu, a ona je ozbiljna i zrela( to ne govorim zato sta nema trenutno prijateljice, imat ce ih prije ili posli opet sigurno) . Tebi se ona svida takva kakva je , jer je njena zrelost ono sta tebi fali (nista uvredljivo ) , a njoj se vjerojatno u tebe svida tvoja zaigranost koju ona nema. I po tim razlikama ste odlican par jer se nadopunjavate, ali vase razlike ocito u nekim stvarima morate pomorit , tako i u ovoj sad trenutnoj situaciji. Ti pokazi da ces napravit ustupke za nju, pa i kvragu, otic cijeli vikend s njom negdi ( zadiplit u Makarsku neocekivano recimo, sidnete u auto i ti kazes idemo u Makarsku) , a da ce ona tebi drugi vikend dat potpunu slobodu. Ako bude sretna i zadovoljna, sigurno ce lakse nac prijateljice, jer nitko ne voli mrgude, a ako ste skupa u drustvu, veca je sansa da ce nekoga upoznat, jer si ti takav kakav jesi, a ona nije i ona sigurno nebi zapocela sa bilo kim razgovor, a ti bi.
Cura ti je trenutno u teskoj situaciji(ne svojom krivnjom nego spletom okolnosti kako si ti sam rekao), i ako joj ti ne zelis sad pomoc, nemoj ocekivat da ce ona tebi jednom kad ti bude trebalo,a treba svakome prije ili poslje.

P.S. Nemoj se uvridit, ovo ti ipak pise cura koja je tipove nekoc ostavljala jer bi joj subotom osvanuli na mistima di je ona rekla da ce bit sa prijateljicama, bez najave, ali i bila u fazi da ima samo muske prijatelje. Tako da razumim i tvoju i njenu situaciju.
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 02:34   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Poruka: 252
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Koliko ja vidim, vas dvoje ste skroz razliciti tipovi , ti si zaigran, volis slobodu, a ona je ozbiljna i zrela( to ne govorim zato sta nema trenutno prijateljice, imat ce ih prije ili posli opet sigurno) . Tebi se ona svida takva kakva je , jer je njena zrelost ono sta tebi fali (nista uvredljivo ) , a njoj se vjerojatno u tebe svida tvoja zaigranost koju ona nema. I po tim razlikama ste odlican par jer se nadopunjavate, ali vase razlike ocito u nekim stvarima morate pomorit , tako i u ovoj sad trenutnoj situaciji. Ti pokazi da ces napravit ustupke za nju, pa i kvragu, otic cijeli vikend s njom negdi ( zadiplit u Makarsku neocekivano recimo, sidnete u auto i ti kazes idemo u Makarsku) , a da ce ona tebi drugi vikend dat potpunu slobodu. Ako bude sretna i zadovoljna, sigurno ce lakse nac prijateljice, jer nitko ne voli mrgude, a ako ste skupa u drustvu, veca je sansa da ce nekoga upoznat, jer si ti takav kakav jesi, a ona nije i ona sigurno nebi zapocela sa bilo kim razgovor, a ti bi.
Cura ti je trenutno u teskoj situaciji(ne svojom krivnjom nego spletom okolnosti kako si ti sam rekao), i ako joj ti ne zelis sad pomoc, nemoj ocekivat da ce ona tebi jednom kad ti bude trebalo,a treba svakome prije ili poslje.

P.S. Nemoj se uvridit, ovo ti ipak pise cura koja je tipove nekoc ostavljala jer bi joj subotom osvanuli na mistima di je ona rekla da ce bit sa prijateljicama, bez najave, ali i bila u fazi da ima samo muske prijatelje. Tako da razumim i tvoju i njenu situaciju.
Neocekivano konstruktivan i dobar odgovor.....sve sto si napisala se cini istinitim i tocno znam da nitko sretniji od nje da negdje skupa pobjegnemo....samo teletu ko sta sam ja to nikad ne bi palo na pamet samom od sebe(al zato sam se trebao ujutro uputit u zagreb s prijateljom koji ide po auto....srecom nije plaća sjela još)

Sve u svemu rep+
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 02:58   #24 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,279
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ajde bas ce mi bit drago da na kraju bude sve o.k. , a i oce, samo malo strpljenja i vise je slusaj sta ti ima za rec ( znam ja kako vi muski slusate )
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 08:24   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 442
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke

Problem je u tome što je ona odrasla, a ti nisi, što dovodi do ovakvih a i sličnih problema.

Poradi navedenog razloga, a pošto cure i inače ranije sazrijevaju od frajera, uvijek je bolje imati mlađu djevojku. U tom slučaju se ne dovodiš u situaciju da te počne tlačiti s nedostatkom prijateljica, brakom, zajedničkim životom, ambicioznim planovima i sl, dok je tebi na pameti samo ekipa i piva.

Volio bih da sam u krivu ali bojim se da si u gadnim problemima. Netko će morati naopraviti malo veći ustupak u svom stilu života, pošto čisto sumnjam da će u ovoj životnoj dobi pronaći nove prijateljice, koliko god se trudila. Eventualno nove poznanike. Prijatelji se ne pronalaze svaki dan...

A ove izjave o ostavljanju tipova jer bi se pojavio pred prijateljicama i sličnim životnim fazama i epohama ne bih posebno komentirao već samo svrstao pod "djetinjarije"...
(bez uvrede)
maxie je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 09:32   #26 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
Poradi navedenog razloga, a pošto cure i inače ranije sazrijevaju od frajera, uvijek je bolje imati mlađu djevojku. U tom slučaju se ne dovodiš u situaciju da te počne tlačiti s nedostatkom prijateljica, brakom, zajedničkim životom, ambicioznim planovima i sl, dok je tebi na pameti samo ekipa i piva.
ja sam toliko neozbiljan da moram gledat cure od 18-21
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 09:56   #27 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,390
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke

Poznato.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 10:56   #28 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Roverandom Pogledaj Poruke
Dakle s curom sam u vezi vec 4 god. i sve je OK,dobro se slazemo i sve te lijepe stvari , ALI igrom slučaja ona je ostala bez prijateljica(od uze ekipe jedna se udala,a dvije studiraju u Zg,ostalo se dosta razvodnilo) i sad je to postao ogroman problem za mene.....ja sam poprilično drustven,imam pun k**** poznanika,a usto sam i impulzivan pa često otputujem na pivo u zadar,šibenik,makarsku dubrovnik i sl.,dok ona nema sto radit pa mene zove da s njom idem u shopping(psihički ne mogu izdrzat,al popustija sam pa odemo jednom mjesečno i posvađamo se),samo sa mnom ide na kve,samo sa mnom ide na more....a ja trebam puno prostora za sebe,ekipu,posao i faks te teško mi je sve uskladit...znam da njoj nije lako,al ja ponekad ne mogu na sve strane...iskreno i glupo mi je bit s njom 24/7,a jos gluplje mi je da ona visi sa mojom ekipom(to se jako rijetko dogodi,da izadje vani s nama)...sta da radim?Ostali segmenti veze mi vise nego pasu......ne mogu je spojit s curama mojih prijatelja jer su oni većinom solo,a ovih par sto su u vezama imaju cure koje mojoj i ne pasu bas(različiti djirevi).....
Nema tu pomoći, stari - prekid je jedina, neminovna i nužna opcija.

Ne zna se tko je luđi od vas dvoje - ti šta ti vrag ne da mira, stalno se motaš okolo ko' prdac po gaćama umisto da se smiriš, ili onda koja nije uspila ostat u bližemu kontaktu sa makar dvije svoje prije.

Čudi me kako niste ranije prekinuli, ali objašnjenje je jasno - ona je prije imala prijateljice, pa te vaše nespojive razlike nisu dolazile do izražaja. Sad, kad je malo prigustilo, sve izlazi na površinu.

Moj zaključak - prekid.

P.S. Naravno, ovo je moja totalno crna i pesimistična analiza. Možda sam totalno u krivu, i možda je Eva gore napisala 100% točnu i ispravnu analizu. Vrijeme će pokazat. Nažalost, prema dosadašnjem iskustvu (i mom i ljudi oko mene) vjerovatnija je ova moja opcija, a ne Evina. Volio bi da griješim. Zaista bi volio da griješim.

U svakom slučaju - želim ti puno puno sreće. I navijam za tebe!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 11:21   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,768
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
A kad se uozbiljiš onda ti daju gledat' i prije 6 i poslije 9 sati, pa čak i prijepodne- ili?
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 11:28   #30 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,583
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Nađi neke cure sa kojima si ti više poznanik manje frend, izađite zajedno, nek se upoznaju i možda nađe frendice, među curama koje poznaš, a ne družiš se s njima 24/7.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prijateljice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114