| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ona nema prijateljice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR A kad se uozbiljiš onda ti daju gledat' i prije 6 i poslije 9 sati, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ona nema prijateljice Citat:
![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ona nema prijateljice Citat:
A neki muškarci nikad ne odrastu... | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Nije tebi baš...Sumnjam da će neka, ma kako "stara" ozbiljna cura, koja ima svoj život i kakvo god stanje veze bilo početi tlačiti pričama o braku, zajedničkom životu... te divne iluzije više pristaju nekim curićkama koje imaju ili toliko starijeg dečka koji im postaje centar života ili nemaju baš neku ambiciju za dalje pa je naj opcija - udati se i riješiti problem.
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 446
![]() | Re: Ona nema prijateljice dobro da na svijet ima jos "decki" kao mene i belial-a koji smo normalni..... ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() Pa oko mene sve curice malo mlađe ili su udane ili već maštaju o tome kako će se udat što prije. | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
Svakome je normalnost drugačija. Normalnost kao društvena norma ponašanja; neka psihička ili fizička normalnost? To je tako širok i subjektivan pojam...
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ona nema prijateljice Citat:
Recimo jedan moj dragi prijatelj misli da naša policija dobro obavlja svoj posao a još nije u luđačkoj košulji. ![]()
__________________ Dum spiro, spero. | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 446
![]() | Re: Ona nema prijateljice Citat:
![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prijateljice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:33.

pusa
Nije tebi baš...