Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Ona nema prijateljice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR A kad se uozbiljiš onda ti daju gledat' i prije 6 i poslije 9 sati, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-07-07, 12:04   #31 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,581
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Ona nema prijateljice

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
A kad se uozbiljiš onda ti daju gledat' i prije 6 i poslije 9 sati, pa čak i prijepodne- ili?
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 12:33   #32 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
Poradi navedenog razloga, a pošto cure i inače ranije sazrijevaju od frajera, uvijek je bolje imati mlađu djevojku. U tom slučaju se ne dovodiš u situaciju da te počne tlačiti s nedostatkom prijateljica, brakom, zajedničkim životom, ambicioznim planovima i sl, dok je tebi na pameti samo ekipa i piva.

A neki muškarci nikad ne odrastu...
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 12:39   #33 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,374
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

A neki zauvijek ostanu glupi.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 12:48   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,762
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

A joooj, što nas tu cure šamaraju- idem se ja sakriti u ženski kutak.
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 12:55   #35 (permalink)
kruha i igara!

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: maxie
Poradi navedenog razloga, a pošto cure i inače ranije sazrijevaju od frajera, uvijek je bolje imati mlađu djevojku. U tom slučaju se ne dovodiš u situaciju da te počne tlačiti s nedostatkom prijateljica, brakom, zajedničkim životom, ambicioznim planovima i sl, dok je tebi na pameti samo ekipa i piva.
Nije tebi baš...
Sumnjam da će neka, ma kako "stara" ozbiljna cura, koja ima svoj život i kakvo god stanje veze bilo početi tlačiti pričama o braku, zajedničkom životu... te divne iluzije više pristaju nekim curićkama koje imaju ili toliko starijeg dečka koji im postaje centar života ili nemaju baš neku ambiciju za dalje pa je naj opcija - udati se i riješiti problem.
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 12:56   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 446
skin2yard je zabranio reputaciju

dobro da na svijet ima jos "decki" kao mene i belial-a koji smo normalni.....
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 12:58   #37 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
te divne iluzije više pristaju nekim curićkama koje imaju ili toliko starijeg dečka koji im postaje centar života ili nemaju baš neku ambiciju za dalje pa je naj opcija - udati se i riješiti problem.
Tako je

Pa oko mene sve curice malo mlađe ili su udane ili već maštaju o tome kako će se udat što prije.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 13:06   #38 (permalink)
kruha i igara!

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
Što ti znači biti normalan?
Svakome je normalnost drugačija.
Normalnost kao društvena norma ponašanja; neka psihička ili fizička normalnost? To je tako širok i subjektivan pojam...
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 13:11   #39 (permalink)
Regularni forumas

Poruka: 308
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
Normalan je širok i razrok pojam u današnje vrijeme.
Recimo jedan moj dragi prijatelj misli da naša policija dobro obavlja svoj posao a još nije u luđačkoj košulji.
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 13:18   #40 (permalink)
Regularni forumas

Godina: 22
Poruka: 446
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Što ti znači biti normalan?
Svakome je normalnost drugačija.
Normalnost kao društvena norma ponašanja; neka psihička ili fizička normalnost? To je tako širok i subjektivan pojam...
pa normalni kao najbolji decki na svijetu u svakom pogledu
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prijateljice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114