| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ozujsko ili Karlovacko? u Društvo forumu; od ova dva ja sam za žuju, ali od domaćih najdraže mi je pan.... |
| Vidi Rezultate Anketa: koje je zakon? | |||
| žuja? | | 19 | 38.00% |
| karlan? | | 31 | 62.00% |
| Glasači: 50. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ozujsko ili Karlovacko? Ja općenito ne pijem ni žuju koja je po meni za kronere... Ni karlovačko koja je za one koji inače ne piju žuju... A pan iz gore navedenih razloga...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #39 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Ozujsko ili Karlovacko? oba su kao vođenje ljubavi u kanuu . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . FUCKING CLOSE TO WATER..... Bavaria 8.6 ili nikavo drugo
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #40 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ozujsko ili Karlovacko? to ej ono u 0.44 limenci ili nesto tako ako se dobro sican... iman doma u kolekciji negdi limenku ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: karlovacko, pivo, zuja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:21.

Pali gume a ne dušu