| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ozujsko ili Karlovacko? u Društvo forumu; Ti tu gore, nemaš poooojma Citat: Pravi autor: pharaoh takva dva kad popiješ iz konzerve, nemoš ustat, to te ljepi ... |
| Vidi Rezultate Anketa: koje je zakon? | |||
| žuja? | | 19 | 38.00% |
| karlan? | | 31 | 62.00% |
| Glasači: 50. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Član | Re: Ozujsko ili Karlovacko? Ti tu gore, nemaš poooojma ![]() Ne znam, ta piva s puno alkohola su mi skroz bzvz... Em nisu baš fina, preslatka su i previše se osjeti alkohol, a i nekako mi se glupo napit od 2 piva. Bolje ovo 5-5,5% pa sjedi i uzivaj...
__________________ Dont Vori, Igor Vori |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ozujsko ili Karlovacko? Također karlovačko
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #56 (permalink) |
| The Eye | Re: Ozujsko ili Karlovacko? ![]() vidi se ko pije ispod 50l piva godisnje ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #59 (permalink) |
| The Eye | Re: Ozujsko ili Karlovacko? najbolje pivo je besplatno pivo... ![]() O.T. karlovacko od ova 2 ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: karlovacko, pivo, zuja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:56.