| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Pecanje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs ja sam bash upecao oradu na trzhnici mmm orada... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,135
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje u subotu... konačnoooooooooooo...amur 5.70 kg ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise Zadnji Uredio Joks : 25-08-08 u 12:39. Razlog: slike uklonjene na zahtjev korisnika |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje nitko nije komentirao moju prvu ribicu ove godine ![]() ![]() malo da se vratimo na temu.... ![]() neka čudna kečiga ![]() ![]() štuka ![]() som ![]() bolen ![]() amur ![]() smuđ - jedina rječna riba koja se može mjeriti s morskom što se tiče kvalitete mesa..... ![]() ajd dosta edikacije za danas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moram raditi nešto..... ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #96 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje gle škarpinu ispod kamena... ![]() nemoj ovdje to stavljati jbmti ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #98 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje ovdje se radi samo o ribolovu na slatkim vodama... ![]() bez zajebancije, imaš tamo threadova za koke koliko hočeš ![]() kad cu ja sta ovako uhvatit..... ![]() ![]()
| | |
| | #100 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje Ma Irm može svaku ribu uhvatit, uopće ne sumljam u to... ![]() ![]() Btw. dobar ti je onaj amur.... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:50.