| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Pecanje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kreki007 ima koji šaranaš? naravno da ima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #112 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-03-08 Godina: 20
Poruka: 126
![]() | Re: Pecanje Citat:
da , u rakitju je jedan opaki ribnjak ima riba ,karta dnevna je 50 kn ima ribe, ulov garantiran bar sam se ja nafato dok sam bio
__________________ ...zagorje do meksika... | |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-06-08 Lokacija: dugo selo
Poruka: 19
![]() | Imaš na Rakitju više jezera Keč,Finzula itd,samo se varaš sa dozvolom od 50kn. 100kn je i ima ribe puno samo je treba znat loviti,tamo su oni teški šaranaši ![]() Di loviš? [IMG] Zadnji Uredio daidza : 16-06-08 u 22:58. |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 21
Poruka: 307
![]() | Re: Pecanje Citat:
morat ću se tam zaputit jean dan
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte | |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje bogami cu i ja jedan dan tamo... jebeš 100 kuna ako je ulov siguran.... i da, koliko ja znam, ta ulovljana riba se pušta nazad ili? zato što su tamo sve kapitalci..... ili?
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #117 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje istina.... ![]()
| | |
| | #119 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje Citat:
![]() manja riba je "živahnija"..... ali ovi su zato zajebani... dovoljno je da ti se okrene kad ga dovučeš do pličaka i pukne i špaga i sajla i sve..... ![]() ja sam sad uhvatio amura od 5.70 .... šta ta riba radi majko mila...... duže sam ga vadio van nego soma od 12 kila.... zavisi također od ribe do ribe ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:34.

29 49.....