| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Pecanje u Društvo forumu; Nisam nikad pecao na moru, ali me je Ris mb sad zapalio, samo neznam tehniku pecanja na moru, koji mamci ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #143 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 975
![]() | Re: Pecanje A ovisi što bi vatali... Recimo za ovu sitnu ribu sa kraja vatat sasvim dovoljni su komadići krakova od lignje ili sipe,to je dosta žilava ješka i ne skida ju je lako tako da je praktićna. Ako nešto malo veće onda i veči komadi ješke ili srdelu,volka(vrsta nekog puža morskog),komad onog velikog crva ako se može nabavit(jako skupa ješka),glava od sipe i tako... A o tehnikama vatanja:može se sa štapom ili samo na ruku to da se stalno drži u ruci ili sami najlon(kod vas mislin da to zovu flaks ili tako nešto) ili štap pa kad osjetiš da cima lagano ti kontritaš,povućeš natrag,a ima i teknika da ostaviš da riba sama povuće,to kada se vata nešto veće,onda se obićno štap polegne i na mašinici se otpusti kočnica tako da riba slobodno povuće,al onda treba brzo reagirati i kontrirati joj... Ma ima brdo toga... Mislin nekog preko foruma ućiti vatati i nebi baš lako išlo... Dođite vi na more pitajte nekoga virujen da će vam svako obijasnit ponešto... irm naš kako je meni onda ovdi u zg bilo doć u jedan ribomaterijal i obijasnit liku što mi triba ![]() |
| | |
| | #145 (permalink) |
![]() | Re: Pecanje ma da odlično...još bolje mi je kad san doša na faks prvi misec dana ne razumin nikog ništa ![]() OT:nadan se da je ono što san ja nadrobia tamo o ribolovu bar nešto razjasnilo... pitajte na moru kad budete u nekom ribomaterijalu dećke što van treba i zašto oni će vas uputiti kamo kuda di ići vatat i tako... |
| | |
| | #146 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje Citat:
![]() ![]() ![]() znam kako ti je ![]() ma znam te sve tehnike, lovio sam..... ![]() na ugore išli...po noći...samo flaks i reba na udicu.... kad majstor krene čupaš van... par komada smo uhvatili....to sam davno bio, sad sam se tek sjetio..... ![]() taj put mi je ugor ugrizao bratića hahaha.... | |
| | |
| | #147 (permalink) |
![]() | Re: Pecanje ružno...mene je ka malog pauk(ranj) uboa,on je otrovan..kad je ruka natekla al je bilo ![]() ma može sa svakako vatati.. jednon sam vidia tipa da je donia komad bećkog odreska stavia ga na udicu i iša vatati ![]() |
| | |
| | #148 (permalink) |
| The Eye | Re: Pecanje ah, ja se inace malo vise bavim podvodnim ribolovom u zadnje vrime, al isto i ribolovom se volim baviti ![]() sutra ako se ne napijen iden u pohod pa cu slikat ![]() a kad dodjem u zd na duze poslat cu vise slika ![]()
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #149 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-06-08 Lokacija: münchen
Poruka: 29
![]() | Re: Pecanje zadnji put kada sam bio na pecanju izgubio sam zivce, bacio flase pivske prazne (naravno) u jezero, popisao se u jezeru, glista mi je odnjela stap, ribe nisu htjele gristi na crni kruh (valjda im vise odgovara bijeli friski) zapalio klupicu pored jezera. nije ribicija za mene.....od onda samo hvatam ribe na dvije noge. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.