| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Pecanje u Društvo forumu; a zajebi, ja imam sliku kao dokaz... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje prvenstveno idem pecat iz gušta, bezobzira hoču li ulovit nešto ili ne...... naravno da je ulov dobrodošao... ![]() u zadnje vrijeme idem na ribnjake, gdje se plača po kg ulovljenog..... nema baš pretjerano dobrih mjesta za pecati..... soma sam uhvatio na Čiču, kod Gorice.... ali ne na velikom nego na omladinskom, ima inače 3 jezera, sad 2 zato što su se spojila 2 jezera....
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje Pitao sam zato jer sam znao jednog lovca koji nikad nije pucao iz puške na nenaoružanu životinju. Išao je u "lov" jer je volio prirodu i mir. (nije bježao od žene jer je nije imao) Znao sam da je Čiče kod Gorice al nisam znao da tamo ima takvih zvjeri. Da sam znao nebi se usudio zaplivat ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje edit mi neradi.... ![]() dar ima tamo puno večih, ovo je beba, vjeruj mi.... prije 4 godine su izvukli jednog od 130 kila..... a ima i večih...... malo slikica.... ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje Ja sam davno planirala na pecanje sa frendicama, samo je problem kaj bi brzo zaboravile na samo pecanje a i čekanje nam nije jača strana ![]() Svejedno bih voljela probati pecati i onda ako ulovim kaj to i pustiti ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:47.

a i čekanje nam nije jača strana