| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Pecanje u Društvo forumu; dar: o ima stari moj...... ma strašno dorina... pa ajd idemo ja, ti i tvoje frendice na pecanje.... i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje dar: o ima stari moj...... ma strašno ![]() dorina... pa ajd idemo ja, ti i tvoje frendice na pecanje.... i opet sumljam da čete pecat ![]() edit: nitko mi nije skužio bivšu na 5. slici haha
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje di si lovio, na nekom ribnjaku?... kojem?.... ja sam tako jedino na takvim mjestima lovio .... LOOOOOOOOL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onda, šta se čeka.... ![]()
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Pecanje Pa ko to mene spominje ![]() Da bavim se ribolovom i to športskim ribolovom - lov udicom na plovak ... Natjecanja mnogobrojna i tako dalje... Sportski je i svaki ribič pusti ribu koju ulovi koja nije dovoljne veličine (znači premala) i ne smije se loviti one ribe koje su u mrijestu... Nakon svakog natjecanja mi puštamo ribu... AKo se ide guštat i ovako iz zanimacije lovit ribu naravno da je možeš zadržati ako je po pravilima... I btw - ribolov je skup sport ![]() Jedan moj štap je skuplji od Replayovih hlača... ![]() dar ja ne lovim dinamitom, ribe dolaze k meni - kom zur mama ![]() Već dugo nisam bila na ribolovu, najbolje je ić negdje gdje se trebaš potruditi da nešto uloviš... irm - Čiče ha ![]() btw - ja ne vidim ovaj filmić... |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje a bože moj nemam gdje nego na čiče.-.... još ako idem na noćno..... vidim i pokoji autić kak se trebe uz zamagljena stakla ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:55.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something