| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Pecanje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dadyml ribe dolaze k meni .. da se barem ja tako mogu pohvalit Citat: Pravi autor: dadyml btw - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje da se barem ja tako mogu pohvalit ![]() moj je skup i opasan ![]() Citat:
![]() | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Godina: 19
Poruka: 81
![]() | Re: Pecanje Citat:
Nije ribnjak , na bajerima sam lovio !!! ...a čuj, treba znati, sam ja stari lisac !!! ![]()
__________________ Certainty of death, small chance of success, what are we waiting for? | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Pecanje Pa moj je isto opasan... Može se desiti da padnem u vodu.... Čoveče... Može me ribica poknuti svojom perajom, a tada to peče... Može, ne znam... Ja sjedim na vodi tri sata čekajući ribu, a pritom pada kiša ne smijem ni mrdnut i razbolim se upala pluča i kaj .... Užas.... ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje Ja lovin samo po moru našem sinjem, kakvo pecanje i šarani, ali i to poštivan. Kažu da je čaranje ako se slikava ulov, ali ipak san nešto slika, evo kako to ja radin i zimi i liti.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pecanje malo pravih riba...... ovo je stvarno ludo... i volio bi si uplatiti i otić jednom...... ![]() catfish,river,ebro,caspe,spain,
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:34.

fuj
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something