| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Peticija za zabranu reklamiranja ženskih uložaka u Društvo forumu; Ja NE podrzavam to. Ne razumijem zasto to vama smeta tako?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peticija za zabranu reklamiranja ženskih uložaka Ja NE podrzavam to. Ne razumijem zasto to vama smeta tako?
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Peticija za zabranu reklamiranja ženskih uložaka sve ko i do sad osim ženskih ulošaka/tampona! ![]() Ja ne kažem da i druge reklame nisu dosadne i jadne ali niti jedna druga reklama osim dosade ne izaziva me na rigoleto i automatsku impotenciju kao ova. ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Peticija za zabranu reklamiranja ženskih uložaka ali zašto? de objasni zaš mi onaj pristaje ovaj ne? ove oke su mi baš fora....onak lude su
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: reklame, zenski ulos ci, zgrozenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:38.

Kosovo Država!
pa ti smeta ta reklama? a šalim se