| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Peticija za zabranu reklamiranja ženskih uložaka u Društvo forumu; ma nema veze, evo sad sam uključio i opciju "potpis" pa već pol sata vidim i ovaj tvoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Peticija za zabranu reklamiranja ženskih uložaka ma nema veze, evo sad sam uključio i opciju "potpis" pa već pol sata vidim i ovaj tvoj potpis i nekako mi nisi baš jasna. ![]() al dobro, to valjda sve činiš samo da te se što bolje prihvati ovdje. ![]() ma zaboravi moje komentare. ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Peticija za zabranu reklamiranja ženskih uložaka Citat:
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Peticija za zabranu reklamiranja ženskih uložaka sebastijane,ne činim ja to da me prihvate-pa ja kad sam tek došla na forum,ja sam se posvađala malo s ljudima tu radi teme "da li bi ste prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van" ja ti se neću nekom ulizivat il me prihvati kaka jesam il nemoj....ja se ne planiram nekom ulizivat da bi me prihvatio...a potpis-to sam stavila jel mi je fora,a avate volim često mjenjat-mjenjam ih i na msn par puta dnevno.... dosadi mi imat stalno isti avat--- a zašto ti nisam jasna to ne znam... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Peticija za zabranu reklamiranja ženskih uložaka hrana, cuga, tehnikalije, organiziranje fešte i interaktivnog zabavnog programa za mlade i stare diljem HR... ovakve stvari recimo - HOĆU TO – The stuff website i TV program ![]() jesam ga pretjero ha? ![]() |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Peticija za zabranu reklamiranja ženskih uložaka ja se ispričavam al jel ste možda zaboravili staviti redni br. i x? ![]() to je mali klik za vas a veliki za cijelo društvo. ![]() ako niste, onda slobodno ignorirajte ovo poruku i slobodno nastavite. Hvala! ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
![]() |
| Tagovi: reklame, zenski ulos ci, zgrozenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:51.

Kosovo Država!

reklama za uloške!!