| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi pitanje za muški dio - šta biste željele raditi da ste žensko na 24h? u Društvo forumu; evo ja priznajem svoju perverznu fantaziju mislim da bih trcao uokolo, skakao i igrao tenis sva 24h da znam kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | pitanje za muški dio - šta biste željele raditi da ste žensko na 24h? evo ja priznajem svoju perverznu fantaziju mislim da bih trcao uokolo, skakao i igrao tenis sva 24h da znam kako je to kad ti sise skacu uokolo (...samo ako se nastavim debljati mogla bi mi se uskoro ostvariti ova moja mastanja za cijeli zivot - pozdravi kolegi po trbuhu Žaku Houdeku ) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: pitanje za muški dio - šta biste željele raditi da ste žensko na 24h? uuu... uvijek me zanimalo kako je zenama kad ulazis u njih... sex, sex i samo sex... istrazivao svoje tijelo...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| eXt | Re: pitanje za muški dio - šta biste željele raditi da ste žensko na 24h? Citat:
Mene bi jedino zanimalo kakav je ženski orgazam... ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: pitanje za muški dio - šta biste željele raditi da ste žensko na 24h? isto kao sto zene ne mogu dokuciti kako je to ulaziti u nekoga isto tako ni muski ne mogu dokuciti kakv je zenski orgazam...nije isti..kod nas je to samo jedan, dok je kod zena to nekoliko malih ali u seriji....koja se onda moze nastaviti, ako se zna kako.. isto tako kad ulazis u zenu njoj je to drugaciji totalno filing nego ono sto mi osjecamo... eh da..cuo sam da zene, kad se dugo ne sexaju, imaju gotovo neutazivu zelju da rupu sto prije moraju popuniti s necim..zanima me takodjer kakav je to osjecaj.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: pitanje za muški dio - šta biste željele raditi da ste žensko na 24h? Ja da sam žensko htio bi rodit dijete...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za muški dio - šta biste željele raditi da ste žensko na 24h? Hmmm... Najvjerovatinje bih se sex-ao na zenski nacin! ![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 24h, biste, dio, mus ki, pitanje, raditi, s ta, ste, zeljele, zensko |
« Sto mislite?
|
Prvi mamurluk! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 22:46 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:38.

)