Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? u Društvo forumu; Koja tema O Bože koja tema Ja ću se samoubit od smjeha....

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-01-08, 10:11   #11 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu?

Koja tema

O Bože koja tema

Ja ću se samoubit od smjeha.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 10:13   #12 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
bome su nečije crvene. Kad se rašire izgleaju ko' Alien. Ali nije da smeta.

ovo je predobro
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 15:28   #13 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Krvi ti irudove koja tema...

Majke mi, genijalni mislilac koji je uspio teorijski povezat boju kose i izgled pičke zaslužuje barem plasman na uži popis kandidata za Nobelovu nagradu.

Autoru teme predlažem da izradi disertaciju naslovljenu: "Pičkoslovlje i vaginogeneza - utjecaj dlake na vizualnu percepciju ženskih genitalija, sa komparativnom analizom pomoću kategorizacije mesnih odrezaka"

Garantirano barem treće mjesto na bilo kojem natječaju za budalaštinu godine, bilo gdje u svijetu.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 15:34   #14 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Makar dobio ban moram reći - zašto se izdrkavat i pametovat u temama koje služe za zajebanciju poštovani damfisku? Ako imaš 30 godina i ako si isfrustrirana osoba zašto to prenositi na druge? Zašto filozofirat tamo gdje nije potrebno? Zašto ostavljat komentare u temama koje te ne zanimaju? Radi čega?

Da bi dokazao svima kako možeš pametovat na svaku temu? I nije da imam išta protiv tebe samo da se razumijemo. Kada budem tvojih godina pazit ću da otvaram ozbiljne teme koje se tiču znanosti i ekonomije. Ponavljam - nemam apsolutno ništa protiv tebe ali brate mili moraš li u svakoj temi glumiti nekoga inteligentnog čovjeka koji svojim "razumnim" komentarima uz veliku dozu sarkazma želi sebi i drugima dokazat da može - srat?

Možemo svi srat. Pa bar to nije problem.

Živio.

Zadnji Uredio MalikTintilinić : 24-01-08 u 15:38.
MalikTintilinić je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 15:36   #15 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

zanijemio sam kad sam pročitao uvod u temu.

edit: pa damfiskov post je zajebancija..
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 15:37   #16 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,868
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

ovako, ne želim vidjeti ovdje prepucavanje sada...imate PM za to ili ako baš hoćete javno idite u "10000 poruka" ili u "Pišite što god vam padne na pamet"

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 24-01-08 u 15:41.
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 15:40   #17 (permalink)
prof. Foruma

MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat

Ne, ja se neću prepucavat. Svoje sam rekao. Ispričavam se adminima i modovima.
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 15:49   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

I ja sam isto damfiskov post shvatio kao šalu.
Kako se i ja često šalim, i tebe sam , malik, dotaknuo u nekim svojim šalama. Zapravo, valjda nema koga nisam.
Oprostite svi!

A sada, nakon kratke ozbiljnosti, opet umirem od smijeha. Reci mi malik, zašto spominješ da ideš danas u kino s tom curom? Nije valjda u svrhu svog istraživanja?
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 15:55   #19 (permalink)
prof. Foruma

Ma dar kakvi. Nisam ja ni počeo ovu temu nego društvo a ja sam njih slušao šta oni filozofiraju pa me zanimalo šta ćete vi reći na forumu. Ne provodim ja takva istraživanja...! Nisam toliko bolestan.

Iako sam nakon njihovih priča malo pregledao ima li tu kakve istine... ali sve je to isto.
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 16:18   #20 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Možemo svi srat. Pa bar to nije problem.
Istina. Ali, čini se da rijetki mogu shvatit zajebanciju. Pa čak i onda ako sami tvrde da se zajebavaju.

Povrijedio sam tvoje tanašne osjećajčiće svojim postom, kojeg si ti - vrlo mudro - shvatio doslovno?

Ajoooooj.... Strašno... oh, kako sam okrutan

Daj, smiri hormone...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT

Zadnji Uredio damfisk : 24-01-08 u 16:22.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111