| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? u Društvo forumu; Koja tema O Bože koja tema Ja ću se samoubit od smjeha.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? Citat:
![]() ovo je predobro ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? Krvi ti irudove koja tema... Majke mi, genijalni mislilac koji je uspio teorijski povezat boju kose i izgled pičke zaslužuje barem plasman na uži popis kandidata za Nobelovu nagradu. Autoru teme predlažem da izradi disertaciju naslovljenu: "Pičkoslovlje i vaginogeneza - utjecaj dlake na vizualnu percepciju ženskih genitalija, sa komparativnom analizom pomoću kategorizacije mesnih odrezaka" Garantirano barem treće mjesto na bilo kojem natječaju za budalaštinu godine, bilo gdje u svijetu.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? Makar dobio ban moram reći - zašto se izdrkavat i pametovat u temama koje služe za zajebanciju poštovani damfisku? Ako imaš 30 godina i ako si isfrustrirana osoba zašto to prenositi na druge? Zašto filozofirat tamo gdje nije potrebno? Zašto ostavljat komentare u temama koje te ne zanimaju? Radi čega? Da bi dokazao svima kako možeš pametovat na svaku temu? I nije da imam išta protiv tebe samo da se razumijemo. Kada budem tvojih godina pazit ću da otvaram ozbiljne teme koje se tiču znanosti i ekonomije. Ponavljam - nemam apsolutno ništa protiv tebe ali brate mili moraš li u svakoj temi glumiti nekoga inteligentnog čovjeka koji svojim "razumnim" komentarima uz veliku dozu sarkazma želi sebi i drugima dokazat da može - srat? Možemo svi srat. Pa bar to nije problem. Živio.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Zadnji Uredio MalikTintilinić : 24-01-08 u 15:38. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? ovako, ne želim vidjeti ovdje prepucavanje sada...imate PM za to ili ako baš hoćete javno idite u "10000 poruka" ili u "Pišite što god vam padne na pamet"
__________________ Citat:
![]() ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 24-01-08 u 15:41. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? I ja sam isto damfiskov post shvatio kao šalu. Kako se i ja često šalim, i tebe sam , malik, dotaknuo u nekim svojim šalama. Zapravo, valjda nema koga nisam. Oprostite svi! ![]() A sada, nakon kratke ozbiljnosti, opet umirem od smijeha. Reci mi malik, zašto spominješ da ideš danas u kino s tom curom? Nije valjda u svrhu svog istraživanja? ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? Ma dar kakvi. Nisam ja ni počeo ovu temu nego društvo a ja sam njih slušao šta oni filozofiraju pa me zanimalo šta ćete vi reći na forumu. Ne provodim ja takva istraživanja...! Nisam toliko bolestan. ![]() Iako sam nakon njihovih priča malo pregledao ima li tu kakve istine... ali sve je to isto.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #20 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? Istina. Ali, čini se da rijetki mogu shvatit zajebanciju. Pa čak i onda ako sami tvrde da se zajebavaju. Povrijedio sam tvoje tanašne osjećajčiće svojim postom, kojeg si ti - vrlo mudro - shvatio doslovno? Ajoooooj.... Strašno... oh, kako sam okrutan Daj, smiri hormone...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 24-01-08 u 16:22. |
| | |
![]() |
« kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila dobra
|
Jel se palite na cure sa naočalama? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:52.

Ne provodim ja takva istraživanja...! Nisam toliko bolestan.