| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? u Društvo forumu; Jesi sigurna da baš miriši?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? Jesi sigurna da baš miriši? ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #63 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? To je točno.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? princip je isti... sve su ostalo nijanse ![]() ajd meni mejbi prave plavuše.. mada se dosad susreo samo s jednom.. to se nezaboravlja! al sve je to dobro... ![]() eeee... a čelafe?
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? Koja tema Nisam nikad razmišljao o pi*ki na ovaj način. ![]() Znam samo da je svaka priča za sebe, drugi miris, drugi okus a o5 sve je to isto ![]() A koja je najljepša?! Ona koju obrađujem ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? ![]() U masi legendarnih postova u ovoj nadasve sociološkoj temi ovaj je najlegendarniji: Citat:
![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #69 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? štrebericama muf smrdi po knjigama?!?!?! Kako to točno knjige smrde??? Meni ,kad su nove, knjige čak i miriše
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:37.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.